reede, 7. juuni 2013

Umbes südameklapi asendamine Surgery


 Südameklapi haigus on haigus, mille üks või mitu klapid südames ei tööta korralikult. In terve südame klappide avamiseks ja sulgemiseks korra iga südamelöögid, mis tagab vere liikumist õiges suunas. Aga klapid ei suuda avada korralikult (nn stenoos) või ei sulgu korralikult (nn regurgitatsioon), mis võib põhjustada vere seisata ebasobival ajal või lekib. Tüüpi südameklapi haigus sul on (aordi, mitraalklapi, kopsude või trikuspidaalklapi) sõltub klapi mõjutatud. Ravimiseks võib hõlmata ravimeid, balloon valvotomy või südameklapi proteesimine. Kui teie haigus on kerge piisavalt, võib arst võtta oodata ja vaadata suhtumine.

Kui tegemist on südameklapi operatsiooni, kirurg võib olla üks kahest meetodist. Arst võib remont klapi. See hõlmab pingutades valve õmblemise ring ümber avamist. Klapp võib ka lõigata, lahutatud või lühendada, et saada see toimida. Teine võimalus võib kirurg võtta on täielikult asendada ventiil proteesi. Proteeside võib olla mehaaniline ja valmistatud tehismaterjalidest. Seda tüüpi ventiilid nõuda patsiendilt võtta antikoagulandi jaoks oma ülejäänud elu. Bioloogiline proteesimine ka olemas, mis on siirdatud lehmad, sead, või muu inimdoonorite. Kuid need klapid kipuvad vananeb kiiremini kui mehaaniline ones.

Südameklapi proteesimine sarnaneb šunt. Pannakse patsient üldnarkoosis ja rind on avatud. Kuna süda ei suuda võita operatsiooni ajal, kui patsient on konks kuni südame-kopsu masin, mis tagab hapnikku laiali kogu organismis. Süda Siis lõpetatakse nii, et kirurg saab parandada või asendada klapp. Minimaalselt invasiivne südameklapi operatsiooni saab teha alternatiivina. See võimalus hõlmab väiksemaid kärpeid rinnus, mis toovad kaasa kiirema taastumise ja vähem valu.

Seda tüüpi operatsiooni on väga edukas ja ventiilid võib kesta 8-20 aastat, sõltuvalt sellest, millist tüüpi kasutada. Arendada meditsiinilist tüsistuste südameklapi operatsioon oli suhteliselt väike aga verejooks, trombid ja nakkus võib tekkida. Lisaks riskide see operatsioon on südameatakk, südame rütmihäired, neerupuudulikkust, insulti, madal palavik koos valu ja surm. Lisaks võib tekkida vajadus võtta antikoagulant ravi, et vältida teiste tüsistuste arendada. Rohkem infot südameklapi proteesimine saab kvalifitseeritud meditsiinitöötaja.