reede, 7. juuni 2013

Kuidas süüa ja terved


 Veel on nii, ajastul, mil enamik meist sõidab tööle, süüa viia tõesti tihti, snack rämpstoitu ja põhjustada rohkem paikne elu ... armoilla arvutid tööl ja telerite kodus. Nii et mida sa teed sellises olukorras kaitsta end tõusev kolesteroolitase või ohtudest eelseisva südameatakk, kõrge vererõhk, diabeet ja ülekaalulisus?

Kui minult küsida, ei ole lühiajaline lahendus riskide selline elustiil tekitab. Kui üldse on olemas lahendus, see on teha väikesi muudatusi meie igapäevaelu ja pühenduda neile igavesti. Ma usun, et esialgu tulemusi võib olla aeglane, kuid enam sa kinni meetodeid allpool nimetatud tervislikum tunnete ja näete ise muutunud.

EAT ... JA TERVE TEHNIKA

1. VESI: algus ja lõpp oma päeva klaasi veega. Joo klaas vett lisaks enne ja pärast iga peamise söögikorra olete. See hoiab sind paremini ja hüdreeritud kogu päeva ja siis oleks automaatselt tarbitakse oma nõutud kvooti 8-10 prillid. Piisav vee tarbimist takistab keha tarbetu veesisaldust ning takistab ka selle hoidmiseks vee reservi, vales kohas.

2. Meals: süüa poole tunni jooksul ärkamine ja kunagi jätke hommikusööki. Lisaks hommikusöögile murda lõuna-ja õhtusöök kaheks segmendiks iga. See tähendab, et selle asemel, et kolm suuremat söögikorda, siis on viis väiksemat einet päevas. Loogika väiksemat einet on, et see on kergem kõht murda ja seedimine. Kuna keha ainevahetus on aeglasem öösel teha, et õhtusöök on väiksem sööki võrreldes lõuna ja on see eelistatavalt kolm tundi enne magada.

3. CHEW: Vähetuntud fakt on see, et närimine toit asemel gobbling või gulping ta maha, aitab hoida meie kaalu terve ja kontrolli all. Tee harjumus närida aeglaselt, 15-20 hammustab kohta suutäis on hea! Seejuures mitte ainult seedimist, vaid ka aitab teil teada, kui teie kõht on täis.

4. Tasakaalustatud toitumine: Olles taimetoitlane, minu jaoks on tasakaalustatud toitumine hõlmab saada oma päevane annus kiu kujul kaer, pruun leib ja pruun riis; kaltsium kujul piim ja kohupiim; valke kujul ja kaunviljad ja vitamiinid kujul salatites, rohelised köögiviljad ja puuviljad. Sest mitte-taimetoitlased, lahja lihaportsjonit Lisaks on eelistatav, kuna see on madala rasvasisaldusega. Konsulteerimist dietoloog teada teie isiklikku tasakaalustatud toitumise vajadusi, on tungivalt soovitatav.

5. VÄLTIDA: Kuigi teelusikatäis või kaks suhkru ja õli päevas mulle sobib, ma püüan oma parima, et vältida esemete trans-rasva, liigne suhkur või rasv, nagu õli, või, sulatatud või, juust, koor, jne ma ka vältida teemad pakitud liigse soola, sest liiga palju on ebatervislik ja põhjustab vedelikupeetus. On oluline, mitte täielikult kaotada suhkru, soola ja vähe rasva meie elu, sest nad on aju toit. Kuid jälgida oma tarbimist on oluline, sest puu-ja köögiviljad, leib, riis ja aedvili, sisaldavad juba mõned summad need.