reede, 7. juuni 2013

Arterite seinte jäigastumine


 Kui see olukord tekib, rasvained koguda mööda arterite seintele, mis siis tekib hambakatu nagu ummistumist, et lõpuks blokeerib artereid täielikult. Kuna jätkuvalt blokeerida arterid, see teeb neid kitsas ja õhuke ja siis veri ei saa enam vabalt voolata läbi neid, seega ei suuda teha seda olulisemad kohad ja kehaosades.

Kõige ohtlikum, kui pärgarterite saada suletakse, siis verevoolu südame lõpetab ja kogu südamest aeglustub ja lõpuks seiskub. Inimene mõjutab kogevad valu rinnus, hingamisraskus, samuti südameinfarkt ja paljude teiste valus ja eluohtlikud sümptomid. Tahvel, mis asub seal on tõesti ohuks, sest see võib puruneda ja snap off ja levida teistesse kehaosadesse põhjustades tohutu kahju kudede samuti blokeerimine või tappa. See võib viia insuldi või südameinfarkti, nagu ka paljud muud küsimused, mis viivad elundite puudulikkus ja lõpuks surm.

Kui üks on see tingimus nad on kõrge risk surma ja suremas, ja mõned tegurid, mis panevad inimesi selles kõrge riskiga kategooriasse on diabeetikutele. Inimesed, kes juba võitlevad diabeet olema ettevaatlikud oma dieeti, sest nad on palju tõenäolisem, et sõlmida see kui teised. Ka need, kes kuritarvitavad alkoholi ja nautida ohtra see ka olla ohus, samuti need, kellel on kõrge vererõhk ja vere kõrge kolesteroolitase, samuti rikas, rasvane toit, vanuse suurenedes, ja kes on väga või flirtiv ülekaalulisus. Samuti, kui teil on esinenud probleeme südamega peres on suitsetaja, siis on kindlasti hea kandidaat tellija seda tingimust. See seisund on väga ohtlik südames büst on ka niisama ohtlik kopsud, aju, neerud, jäsemed ja sooled.

Kui verevarustus on häiritud, et on, kui sümptomid hakkavad endast ilmne. Näiteks asjad neeruhaigus, südame isheemiatõbi, neeruarteri stenoosi, hüpertensiooni ja insult on kõik põhjused häire ja tõenäoliselt toimeaineid, mis toob kaasa. Tavaliselt seda kindlaks arst teha mitmeid katseid, nagu pahkluu, õlavarre, südame-stress test, kompuutertomograafia, Doppleri uuring, või mitmesugused muud liiki katsed, mis aitab neil paremini mõista, mis toimub on sees ja teha kindlaks, kas teil on see haigus.

Siis tavaliselt, peamine ravi ümbritseb agressiivne elustiili muutus, kus sa pead vältima rikas rasvaste toitude ja süüa tasakaalustatud sööki, mis on terved, puuviljadega ja vitamiinid ja kõik organismile vajalikud toitained. Sa pead piirata alkoholi tarbimist, samuti kasutavad iga päev. Sa pead veenduma, et sa kulutad vähemalt pool tundi teostamisel ja kui sa oled ülekaaluline siis suurendada seda kuni tund poolteist tundi. Samuti teeb regulaarselt arsti kohtumisi ja tagada, et teie vererõhk on tervislik üldse korda.