neljapäev, 13. juuni 2013

Tegelevad oma sinus probleeme


 Kui nina on alati umbne see tähendab, et teie nina on blokeeritud. See võib tekitada sinus probleeme, kui külm kestab nädalaid kuud. Te peate konsulteerima arstiga, et kontrollida oma haiguse. On mitmeid tegureid, mis viivad selle probleemiga ja arst peab olema võimalik teada, mis põhjustab oma nina, mis tuleb sulgeda nii, et ta ei tea, kuidas teid ravida. On raske on see tingimus, sest see annab teile peavalu ja valu lähedal oma nina piirkonnas. Te tunnete ärritunud ja ei suuda midagi teha.

Probleemiks on see tingimus on, et see kestab nädala kuni kuu jooksul, kui te ei suuda tuvastada seda varem. Sa ei tunne ennast hästi ja teie keha on nõrk. Sa võid tunda teiste valu mõnes su nägu silmad ja lõuad. Kõri olla valus ka, ja halvim on see, et teil on unehäired öösel, sest sageli köha. Sinus probleem on tõsine haigus, nii et peate tooma ise arsti juurde õige check-up ja oleks võimalik saada ravimeid teie ravi. Väga tõsine tüüp see võib nõuda operatsiooni, kui teie nina on tõesti blokeeritud. Põhjuseks ummistus või ninakinnisuse tuleb eemaldada ja oma nina tuleb tühjendada ja puhastada.

See probleem võib olla tingitud teatud allergia, mis põhjustab põletikku sinus vahekäigu või et sul on kitsas sinus õõnsused, mis ei suuda äravoolu ja lima koguneb. Ummistus lõpuks põhjustada infektsiooni. Arst nõuda x-ray oma nina ala, et kontrollida, mis põhjustab ummistus ja milliseid võimalikke viise, mida saab ravida. Kui see on põhjustatud allergiad antakse teile allergiavastased ravimid või isegi saada lasku allergia immuunravi. See võib olla tingitud ka viiruse, bakterite ja muude ärritajate õhus, mis põhjustab limaskestade vooder olla põletik. Teile võidakse anda antibiootikume, et ravida infektsioon.

Teie sinus probleeme tuleb lahendada kohe, et oleks võimalik teada saada, kuidas ravida teid. Kui hoiate seda tingimust pikka aega enne arstiga konsulteerimata, siis võib olla hilja ravida. Sa kannatab pikka aega ja kuivatamise võib olla isegi raskem. On nakkuse oma nina nii peaks see võimalik koheselt nakatamise vältimiseks teistes valdkondades oma peaga. Ärritus, et sa saad, kellel see seisund on väga raske käsitseda. On mitmeid viise, mida saab ravida, et sa ei pea muretsema. Lihtsalt pöörduge kohe arsti poole õige ravi.