neljapäev, 13. juuni 2013

Dorm Room Air Cleaner - 5 omadused, mida te ei taha,


 Õhku oma Dorm tuba võib olla väljaspool teie kontrolli, kui te kasutate õhu puhastaja, mis võib võtta välja saasteaineid. Siin on 5 top funktsioone, et vältida valides õhupuhasti oma toa.

  Noisy - õhupuhasti tuleks vaadelda ja ei ole kuulnud. See peaks olema piisavalt vaikne, et on kogu aeg ja ei sega õppimist, telefonikõned, telekat või meelelahutuslik sõpradega.

Ole kindlasti vaadata tehnilised spetsifikatsioonid näha, et detsibelli tase on 60 või väiksem isegi suurim kiirus. Ja heli ei tohiks kindlasti see, et mootor, vaid lihtsalt tormasid õhus.

  High Maintenance - Loodetavasti sa vaatad tagasi kolledži kui üks parimaid korda oma elus. Teil on rohkem aega, et teha ilusaid mälestusi, kui teil on võimalik kulutada vähem oma aega säilitada filter oma puhastaja.

Ole kindel, et sa tead, mis on vajalik, et hoida seadme töötab efektiivselt. Vältida puhastid, mis teil vaja minna sees vaakum, pesta, spray, või laadida.

Pea meeles, et kui sa teed kõik, et õhk ei saaks puhtaks; saasteaine tase on hakanud tõusma, ja sa veeta aega tehes midagi, mis on tegelikult väga lõbus. Ja veel hullem on teada, et see hooldus on vaja jätkata nii kaua, kui teil on puhtam.

  Üks kiirus - Life peaaegu kunagi läheb ühel kiirusel ja ei peaks oma puhtamaks. See vajab filtreerida kiiresti, kui seda vajate ja aeglaselt kui sa seda ei tee .. Kui midagi põletused kuuma plaadi või keegi koridoris põleb viiruk ja soovite lõhn läinud kiiresti, üks kiirus lihtsalt ei aita.

Selle asemel valida puhtam, mis on vähemalt 3 kiirust. Nii teie puhasti kursis olla mis iganes juhtub sinu toas ja oma elu.

  Limited mootorimaht - Kui teil on sunnitud vähendama oma seade välja, sest teil on mootor, mis töötab pidevalt, siis ikka saasteainetega kokku puutuda oma toas .. Veenduge, et see on mõeldud töötama ohutult ja pidevalt, ilma et lõpetada teatud aeg ..

Split kondensaator mootor võimaldab pidev puhastamine. Mõeldud töötama pidevalt on ehitatud joosta turvaliselt kas olete seal või mitte. See võimaldab teil alati naasta ruumi, mis on uuemad õhus võimalik.

  Paindumatu paigutuse - Dorm toad on tuntud on pingeline ruumi. Puhastaja, mis tuleb paigutada keset tuba on mingit kasu. Seade, mida saab juhtida õhku igal pool on parem, sest üldiselt see vajab ainult umbes kuus tolli kliirens põrkab.

Üks, mis võivad töötada või riiul samuti põrandal on abiks ka siis, kui tegemist on saada kõik sobituda ruumi. Kontrollige mõõtmed veendumaks, et see on piisavalt väike, et mahub oma ruumi, kuid piisavalt võimas, et töötada.