neljapäev, 13. juuni 2013

Mis on põhjused ja ravi tserebraalparalüüsi?


 Tserebraalparalüüs (CP) on meditsiiniline termin, mida arstid kirjeldamiseks komplekt neuroloogiliste, mis mõjutavad laste, eriti laste koordinatsiooni ja liikumist mõjutades närvisüsteemi ja aju. See on tingitud ajukahjustusi, tavaliselt ajal või vahetult pärast sündi, kuid võimalik, et ka varem.

Teada põhjused hõlmavad raske või enneaegne sünnitus, ajuverejooksu lapse nakkus raseduse alguses või häireid lapse aju. On veel palju võimalikke põhjuseid, millest osa võib juhtuda loomulikult ja mõned, mis võib olla tingitud meditsiiniline hooletus, eriti sünnituse ajal. Kui sünnitus on eriti raske ja käideldakse halvasti siis laps võib saada jäävad hapniku, mis põhjustab ajukahjustusi ja omakorda aju halvatus.

Kuigi see on haruldane, see ei juhtu ja lapse vanematel on õigus oma aju halvatus hüvitise nõuded läbi meditsiinilise hooletuse advokaat. See võib sageli tähendab kaebamise NHS, mis toob kaasa moraalse küsimustele ise. Rohkem infot selle kohta võib leida internetist.

CP mõjutab umbes üks iga 400 last sündis Ühendkuningriigis ja sümptomid aju halvatus on palju ja erinevaid. Lisaks erineva füüsilise nagu kõndimisraskused ja üldine liikumine, sümptomiteks võivad olla epilepsia, õpiraskused, kusepidamatus, nägemis-ja / või kuulmispuudega kõnehäired või mõista teisi, hilinenud kasvu, selgroo kõverdumine ja süljevool . AP võib avalduda mitmel muul viisil liiga, muutes selle üheks kõige devestating tingimused kannataja ja nende peredele.

Umbes 1800 beebid diagnoositi aju halvatus igal aastal Ühendkuningriigis ei ole see ebatavaline seisund ja kui ei ole ravi on mitmeid ravimeid, mis võivad leevendada kannatusi ja leevendada teatud tingimused, mis tulenevad ta. Tuleb märkida siinkohal, et aju halvatus ei ole progresseeruv haigus. See ei saa halvem kui laps saab vanemaks, kuid see võib olla tõsine mõju oma elu sõltuvalt raskusastmest.

Kui laps on diagnoositud Tserebraalparalüüsiga nad ja pere tutvustatakse meeskond tervishoiutöötajad osutaksid abi. Meeskond võib hõlmata lastearst, tervishoiu külaline, sotsiaaltöötaja, füsioterapeut, kõne ja keele terapeut, tööterapeudi ja / või psühholoogi - see sõltub sümptomite kogenud lapsele ja ravi tüüpi see nõuab.

Hoolduskava koostatakse vahel meeskonna ja perekonna vajadusi lapse ja on pidevalt ümber hinnata, kui laps kasvab üles nii kohandusi võib teha ka vajadused muutuvad.

Kuna laps kasvab üles perekonnas esimene kontaktisik on tõenäoliselt tervise külastaja ülejäänud spetsialistid pakuvad ravi vastavalt vajadusele. Kui laps on vanem ja tema vajadused muutuvad erinevad, võib-olla keerulisem, esimene kontaktisik saab sotsiaaltöötaja, kuigi ravi Jätkuvalt pööratakse nõutud mõned või kõik professionaalne meeskond.

Aju halvatus on laastav seisund, kuid on abi kättesaadav ja vajaduse korral õiguslikku liinidel võtta väita Tserebraalparalüüsiga hüvitist hooletuse toimunud põhjustada see, mis aitab maksta, et aidata.