neljapäev, 13. juuni 2013

Kusepidamatuse ja selle kaasaaitamine tooted


 Tavaliselt eakatel meestel, kelle eesnääre saada laienenud on rohkem altid kannatavad selle tõve - kui nooremad. Ta esineb naistel, kellele kudede vigastuste ajal raske kohaletoimetamise laps ei ole piisavalt taastatud.

Kõige tüüpilisemad uriinipidamatus on järgmised:

1. Stress kusepidamatus: Kui vaagnapõhjalihaste-mis toetavad kusepõie ja sulgeda peal kusiti (kanal, mille kaudu te urineerimist)-saada nõrk, iga surve neid läbi ootamatu seisukoht, köha, naermine või aevastamist põhjustab uriini ila välja tahtmatult. Seda nimetatakse stress pidamatus.

2. Uriinipidamatuse: Kui keegi ei saa kontrollida, et säilitada uriini isegi kui tormasid tualett all ootamatu tung urineerida - siis üks on öelnud, et kannatab "uriinipidamatus.

3. Ülevooluinkontinents: Kui eesnääre (mis ümbritseb kusiti väljalaskeava juures põit) saab suurendada, see vajutab kusiti ja seeläbi takistab vaba väljavool uriini kusiti. Kui see tingimus on lubatud püsida kaua, et tuleb aeg, kui inimene ei saa enam tühi oma põie üldse. Seda tüüpi täielik kuseteede retention'-ka "ülevool incontinence'-on hädaolukorraga, mis nõuab kohest meditsiinilist abi.

Abistamine Tooted kusepidamatuse:

Mitmed tooted on välja töötatud, et pakkuda õigeaegset abi / leevendust neile, kes põevad mõnda eelnimetatud tüüpi uriinipidamatust.

(I) Seljas Aids: spetsiaalselt ühekordset aluspesu mis imendub uriini poorne väliskiht ja neutraliseerib lõhna, jättes sisemise kihi (kõrval nahk) suhteliselt kuiv.

(Ii) Muu abi, mis on meeste puhul on kondoomi kateeter, mis on kulunud üle organ ning on ühendatud toruga kott, mida saab korrapäraselt tühjendada ja puhastada.

(Iii) töö füüsilisest isikust kateteriseerimise: õhuke, steriilne plasttoru lisatakse kaudu põide ureetra voolata välja kogunenud uriin (mis põie muidu ei suruvad ise) kotti külge välimine ots kateetri. Protseduur on üsna ohutu ja saab selgeks ei aja juhendamisel Arsti või koolitatud professionaalne.

(Iv) põie kontrolli Pads: Müüdud all oma brändi nime, nagu Walgreen-ja Serenity, need on suuteline rohkem vedelikku kui teiste uriinipidamatuse all-rõivad. Kasutaja saab nüüd ohutult jõuda tualett paigaldada ilma kogeda piinlik olukord.

(V) kuivus Aids: Arendaja NASA Research Laboratories, kuivus abivahendid (hõlmab teatavate kemikaalide) teisendada tahes liiki vedelik jäätmete tahke aine-seega, säilitades kuivus all kannab.

(Vi) Ravimite: Ravimeid, nagu Slifenacin (Vesicare'il) Oksübutüniin (LYRINEL) ja Tolterodine (Detrusitol'i) on turul kättesaadavad raviks kusepidamatus. Ja ainult väga tühine kõrvaltoimeid, nad on tõestanud oma efektiivsust koos aja möödumist.

Soovitav on proovida kõik saadaval abivahendid enne valinud kirurgia viimase abinõuna.