pühapäev, 9. juuni 2013

Performing CPR hädaolukordades


 CPR või elustamist on tava, et päästa kellegi kelle hingamine peatub äkki. See kiirmenetlus aitab taastada normaalset hingamist protsessi ja hoida normaalset voolu hapnikurikka verega aju ja teisi elutähtsaid organeid kehas ohver. Ebaregulaarne voolu hapnikurikka verega võib põhjustada ajukahjustuse ja kannatanu võib kollaps mõne minuti jooksul. Seetõttu on vajalik peaaegu kõik inimesed tutvuda CPR, et nad saaksid võidelda selliste eluohtlike olukordade.

Kui soovite rohkem teada selle pääste-tehnikat, siis võta pilk järgmisi suuniseid täita CPR eriolukorra ajal:

  Kontrollige, kui isik kannatab südameseiskus on teadvusel või teadvuseta olekus.

  Alusta kunstlikku hingamist nii kiiresti kui võimalik ja jätkata protsessi saabumiseni meditsiinilist abi.

  Alustage kunstliku hingamise tehnika sooritades hingab suu ümber ohver.

  Samal ajal kontrollida pulssi ja südametegevus patsiendi tagada, kui ta / ta on taas normaalne hingamine seisukorras.

  Kui teil on teadmisi AED (automatiseeritud väline defibrillaator), seejärel alustada pakkuda šokk (mitte rohkem kui 3 korda) tähistatud seade.

Selleks, et täita eespool nimetatud CPR protsess, mida peab teadma õige tehnika rinnus surve, kunstliku hingamise samuti umbes AED. Kui soovite saada professionaalne CPR koolitust, siis võite mõelda registreerinud oma nime CPR klassides läbi mainekas tervisekeskustes ja raviasutused.

Et saada kvaliteediga teavet elustamist koolitus klassid, võite kaaluda internetis surfamine. Mõni koolitus saidid pakuvad infot CPR koolitusprogrammide abil oma informatiivne veebilehed. Mõned neist on tuntud läbi CPR klassi juhendamisel kogenud American Heart Association instruktorid. Need on teada anda CPR teadmisi klassiruumis põhinev seade samuti üle interneti. Huvitatud kandidaadid võivad valida kas klasside füüsilist olemasolu või saab valida online-kursuste kohta oma mugavustega. Mõni koolitus saidid on teada anda sertifitseerimine üliõpilastele pärast edukat lõpetamist CPR kursusi. Võite kaaluda valides koolitusprogramme nende instituutide, et sertifikaat aitab teil saada tööd mainekas tervisekeskustes oma linna.

Optimaalsema kvaliteediga koolitust CPR, siis võid oodata, et päästa kellegi elu. Sa ei tea kunagi, siis võib sattuda eluohtlikku olukorda, millal lähitulevikus!