pühapäev, 9. juuni 2013

Kuidas seedeprobleemid põhjustada terviseohtu katastroof?


 Me elame "one-pill-ime" ühiskonnas. On peavalu? Võtke pill. Aga meie keha on väga keeruline tükki masinad ja see võtab rohkem kui odav pill koos ainult kolm probiootilise ensüümide see taastada eluiga toidu ja elustiili kuritarvitamine. Naudi toitu sa armastad süüa saada oma seedeensüüme tasakaalustatud - magu, peensool, kõhunääre ja jämesool - ja tunda rohkem energiat samal ajal!

Seal on rohkem see kui kõrvetised või puhitus.

Sa tead, kuidas halb seedimist võib mõjutada teie elu kvaliteet, kui olete tabanud gaas, kõhukinnisus või kõrvetised. Need probleemid võivad olla märgiks tõsisem terviseprobleem on olulised tagajärjed. Tänane arstkonna mõnikord unustab sellega seoses, et sa pead olema relvastatud tõde küsimustes seedimise tervisele kui lähete külastama oma arsti või kui jõuad neile antatsiidid nii laialt reklaamitud TV.

Tõde seedeprobleemid

Võib-olla sa lihtsalt arvad, et sa sõid vale toit või liiga palju head asja, kuid see ei ole nii lihtne. Bakteriaalse tasakaalu või madala ensüümi loota magu, kõhunääre või sooled võivad põhjustada gaas, kõhupuhitus ja halb seedimist. Paljud asjad võib hävitada teie seedeensüümi tasakaal sealhulgas toksiinide, antatsiidide tooteid, retseptiravimeid, käsimüügist (OTC) ravimeid, halb toitumine ja stress. Mida enamik inimesi ei tea, on see, et antatsiidid tooteid, nagu Tums tegelikult tappa mida on jäänud kõht ensüüme lihtsalt ajal, kui teil on vaja suurendada oma ensüümi aktiivsust!

Nagu toksiine ja halb mikroobid kasvada oma süsteemi toidu tegelikult mädaneb sees magu ja soolestik, mitte seeditav. Selle tulemusena võib kogeda väsimus, nõrk immuniteet, põletik ja kaalutõus. Võite tegelikult tunnen ennast palju paremini pealaest jalatallani kui sa remondi oma seedesüsteemi mitte peitis sümptomid uimasteid.

Viimased uuringud näitavad, et puuduvad piisavad pankrease ensüümi aktiivsus võib põhjustada vähki - vähemalt näitab, et inimesed teatud vähiliikide madal pankrease ensüüme.

On üks lihtne lahendus

Sa pead täiendama head bakterid oma sooled - nii lihtne see ongi. Probiootikumid ja seedeensüüme on head bakterid, mis lahing halvad bakterid oma keha, et hoida sind tervena. Olete näinud reklaami televisioonis jogurt ja muud fermenteeritud toidud, mis peaksid parandama, et tasakaal hea ja halvad bakterid. Aga probleem on selles, et sa pead sööma suurtes kogustes iga päev, päevast päeva, et saada mingeid tulemusi. Võttes tõhusaid ensüümi täiendamiseks, mis sisaldab miljardeid probiootikumid, kõhunäärme ja mao ensüümide iga kapsel on kõige mugavam, usaldusväärne ja taskukohane viis saada kasu kohe, aga sa pead olema ettevaatlik ja valida toode, mis teeb tööd mitte ainult tõhusalt, kuid loomulikult.

Kas sa raiskad oma raha?

Probiootilise ensüümid oma madalam sooles on elusorganisme ja nad tuleb jahutada nii kiiresti kui pudel on avatud, ja et kaitse on katkine. Ei ole vaja hoida külmkapis neid kuni tihend on katki. Pudel peaks sisaldama ka veidi pakettaknad, mis toimib niiskuse regulaator. Tooted, mis on "soojus-stabiliseeritud" juba tappis enamik neist vähe mikroobe. Teie probiootikumid tuleb sisalduvate eesmärgistatud-tarne kapsel, mis on kaetud enterokatte. Mõned firmad panna enterokatte otse ensüümide ja siis kapseldada neid ja oma seedesüsteemi ei ole piisavalt tugev, et eraldada see side. Sihitud-tarne kapsel võimaldab kapsel läbida ohutult läbi maost soolestikku, kus see siis puruneb. Põhjus, miks see kaitse on vajalik seetõttu, et maohappe segadusse probiootilise ensüümide valke ja kohe hakkavad seedima neid. Tulemuseks on see, et sa ainult saada üks või kaks protsenti live ensüüme sisestades oma sooles. See on ainult üks või kaks senti dollari kasuks, et te ei saada. Kas sa ikka osta oma toidulisandeid Walmart? Mõtle uuesti.

Viimased kuulutuste TV edendada Phillips Colon Health mis brags, et neil on kolm - lugema neid - kolm ainult - probiootikumid oma toodet. Ma leian, et mõnevõrra nali kui ideaalis peaks olema miljardeid probiootilise ensüümid oma seedetrakti kogu aeg! Seega, kes on need nalja? Informeerimata elanikkond, kes ei tea ühtegi paremat. Me elame "one-pill-ime" ühiskonnas. On peavalu? Võtke pill. Aga meie keha on väga keeruline tükki masinad ja see võtab rohkem kui odav pill koos ainult kolm probiootilise ensüümide see taastada eluiga toidu ja elustiili kuritarvitamine.

Halb seedimine mõjutab kogu keha

- Gaasi ja puhitus


- Valud


- Naha probleemid


- Vähene energia


- Kaalutõus


- Nõrk immuniteet

Get Your Life Tagasi tasakaalus!

Odav ei ole parem, kui tegemist on teie tervisele. Enamik inimesi kulutama tuhandeid dollareid nende sõidukite ja nende riidekapid, oma mööbel ja isegi oma koera, kuid ainult soovi kulutada minimaalseim on odav vitamiini. Ma ei mõista seda. Võin teile öelda, et nüüd, odav vitamiinid ei toimi. Nii siis, kui inimesed haigestuvad nad lähevad üle kõikide oma sõprade ja öelda, et nad püüdsid vitamiine kord ja nad ei teinud neid midagi head. Aga usu mind, kui sul tekib loomulik, kogu toit toitumine vitamiini, ja tunne tervemad kui sa kunagi oma elus, sa ei lähe kunagi tagasi osta lihtsalt kõik, mis on riiulil Walmart. Naudi toitu sa armastad süüa saada oma seedeensüüme tasakaalustatud - magu, peensool, kõhunääre ja jämesool - ja tunda rohkem energiat samal ajal!