pühapäev, 9. juuni 2013

Mis on erinevus Bioside ja Neurofeedback?


 Korduma kippuvad küsimused kuulen on: "Mis vahe on neurofeedback ja biotagasiside?" Mõiste biotagasiside on üldine termin, millega kirjeldatakse tagasiside koolitus keha. Kuid enamik inimesi viidata perifeerne biotagasiside või EMG biotagasiside kui lihtsalt biotagasiside. EMG biotagasiside on õppimise protsessis, kuidas kontrollida füsioloogilisi funktsioone aparatuuri kasutamine nimega electromyograph (EMG). Sensorid kere külge ja signaalid korjatud lihaste aktiivsus, kehatemperatuur, südame rütmi ja higinäärmete. Kui inimesed on pingeline nende lihased on kõrgem elektri lugemine, kui nad on leevendatud. Ajal biotagasiside istungil sensor on lisatud pinges lihaseid. Ühine eesmärk on otsaesine lihaste või frontalis, sest kui inimesed keskenduvad, mure või stress on neil kalduvus pingeline oma otsaesist, tõstes või uuristavad oma kulmu. Biotagasiside varustus annab kliendile positiivset tagasisidet, kui nad teadlikult lõõgastuda oma lihaseid. Eesmärgiks on õpetada inimesi, kuidas saavutada vaimne kontroll näiliselt tahtmatud kehalisi protsesse. Näiteks, isik saab olema saanud ise kontrollida vasodilatatsiooni või käsi soojenemine, tehnikat, mis on leitud kasulik migreeni.

Eesmärk EEG Bioside, tuntud ka kui neurofeedback, on parandada iseregulatsiooni aju, tahtmatud protsess. Enamik inimesi ei tee vahet pidama ja aju, kuid neurofeedback teeb. Neurofeedback koolitus ei ole seotud õpetamise meeles, kuidas parandada toimimist aju. Istungi ajal kliente lihtsalt lõõgastuda, keskenduda ja jääb ikka samas tarkvara õpetab oma aju, orel, kuidas paremini ise reguleerida oma mõtteid, tundeid ja keskenduda. Juhul pinge peavalu, mõlemat tüüpi Bioside võib olla kasulik. Nad mõlemad tegelema teistmoodi, kuid mõlemat tüüpi tagasiside sümptomeid saab vähendada või leevendada kokku.

Mis aju küsimusi, me ei saa tunda meie aju liigub rohkem sealt eemal problemaatiline riikide reaalajas. Me võime ainult kogeda ja kirjeldada sümptomeid ja kuidas see mõjutab meie elu. Ajal neurofeedback istungil andurid kleebitakse peanahka ja tarkvara teisendab need aju Ühendriikidest visuaalne ja audio signaalid, et aju saab näha ennast tegevuses. Aju silmapilkselt saab teavet, et on rohkem või vähem tootlik. Mõtle seda nagu elektrooniline peegel. Kui aju näeb end tegutsemas, ta õpib, kuidas paremini tasakaalustada oma mõtteid, tundeid ja keskenduda.

Praktiliseks näiteks vahe biotagasiside ja neurofeedback saame kasutada kahte järgmist küsimust: uriinipidamatus ja bedwetting. Väga tõhus taotluse biotagasiside on koolitada vaagnalihaste ületamiseks kusepidamatus. Teise bedwetting on lihtsalt ja kiiresti lahendada koos EEG Bioside kuna see on rohkem aju teema, sel juhul magab liiga sügavalt.