pühapäev, 9. juuni 2013

Sun Protection ja lapsed


 Sel päeval ja vanus tundub, et paljud vanemad ei tee midagi, et nende lapsed ärapanemist videomängude ja saada mõned väga vajalik päikese käes. Tegelikult ühel ajahetkel, päikese peeti tervislik. Kuigi on tõsi, et päikese käes võib olla oma eelised, ei ole ilma riske. Valikuid teeme lapsena võib olla suur mõju tervisele meie naha täiskasvanueas.

Üle päikese võib põhjustada nahavähki. Kõige ohtlikum nahavähi liik on nimetatud "pahaloomuline melanoom", ning see on põhjustatud regulaarselt päikese käes. See tähendab, et inimesed, kes töötavad ja regulaarselt mängima uksed on kõige suurem risk pahaloomulist melanoomi. Inimesed, kes ei ole regulaarselt päikest on endiselt oht naha kahjustusi, kuid kahjustuste on palju kergemad ja ainult nimetatud "melanoom". Aastal vähemalt rasketel juhtudel nahakahjustused, nahk võib muutuda kortsus, tedretähniline, kuiv, ja kui seda ei ravita korralikult, võib lõpuks viia pahaloomuline melanoom.

Kui inimene saab tan, nende keha reageerib Mõjutab päike. Tumedam tan, seda tõhusam nahk olema võidelda välja päike nahakahjustusi. Inimesed, kes põletada enne tan on väiksem kaitseks päikesekiirte kui need, kes on loomulikult tan. Lastele, kes ei ole kergesti tan, ja neile, kes põlevad enne tan, pikaajaline päikese käes, tuleks vältida.

Lihtsalt, sest päike võib kahjustada inimese nahk, vanemad ei peaks kartma, et lasta oma lapsed läbi päike mängida. Seal on palju samme, et vanemad võivad võtta, et vähendada võimalikku kahju oma lapse nahka samas võimaldades neil jääda aktiivseks ja terveks. Allpool on loetelu lihtsad asjad, et vanemad ja hooldajad saavad aidata võidelda nahavähi tulevastele põlvedele:

- Mõtle Time: Vältida saates lapsed välja mängima, kui päike on kõige kuumem, tavaliselt 11:00-15:00. See on eriti oluline suvel, kui enamik lapsed on kodus aegadel.

- Go Long: Pikad varrukad ja püksid on suured vahendid, et vältida päikese kahju nahka. Mida tihedam on kangas on kootud, rohkem kaitset see pakub. Lühikeste varrukatega särgid ja lühikesed püksid jäta suurtel aladel nahapiirkondades päike. Pea meeles, et nahavähk on nahavähk, see ei ole tähtis, kus see on lubatud kasvatada, sest see on veel levinud teistesse kehaosadesse. Seljas pikk varrukas särk ja lühikesed püksid jätab suured alad jalad kaitsmata päikese eest.

- Olla varjus: valida mängida valdkondades, mis on kaetud varju nii palju kui võimalik. Lihtsalt veel üks eelis, et toetada puu istutamine ja roheline maa kampaaniaid.

- Päikesevari: SPF vähemalt 15 tuleks katta avatud kehaosadele lastele, enne kui nad saavad mängida päike. Kui laps saab mängida vette, veekindel päikesekaitse tuleks kasutada. Regulaarne päikesekaitse võib pesta vees, jättes lapsed ja vanemad koos petliku mulje päikesekaitse ja põhjustab rohkem kahju kui kasu.

Pea meeles, et selleks, et see teave ei ole hirmutada vanemad või veenda vanemad ei lase oma lastel viidud päike. Selle artikli eesmärk on teavitada ja harida. Liigne päike võib olla ohtlik, kuid nii saab alasäri. Vanemad peavad leidma tervislik tasakaal kahe nii, et nende lapsed saavad veel nautida oma lapsepõlve ilma elada hirmus võimalust nahavähki. Võttes vähe samme nagu eelpool kirjeldatud, vanemad saavad oluliselt vähendada kahju oma lapse naha põhjustatud päike. Julgustada hea naha tervist lastele on ka suurepärane võimalus tagada, et nad säilitavad hea naha kaudu tervist täiskasvanueas.