neljapäev, 13. juuni 2013

Kuidas domineerivad oma kuntotavoitteesi


 Kas te olete valmis võtma kontrolli oma fitness eesmärgid? Kas sa vaeva, et säilitada koolituse motivatsioon? Siin on mõned ideed, et saaksite domineerida oma treeningu eesmärgid ning saavutada mida iganes sa tahad.

 Seade, mida Fitness Goal mõtteviisi

Seadistamine ja käivitamine fitness eesmärk võtab motivatsiooni. Enne alustamist saada sillas, ja seada oma fitness mõtteviisi. Seades oma fitness mõtteviisi tähendab kõike, et saavutada oma eesmärke. Meelt tuleb muuta enne oma keha saab. Siin on mõned lihtsad asjad, mis aitavad teil määrata oma fitness mõtteviisi:

1. Sisseoste - leida uusi treening riided


2. Motivation Music - Lae mõned värske lugusid sulle pingestatud


3. Get toidab - Stock up palju tervislikke toiduvalikuid


4. Tee Fitness Space - leida ümbrus oma kodus, kus saab treeningut, kui sul ei ole aega, et saada jõusaalis

Need lihtsad asjad aitavad saada meelt valmis saada oma keha sobib. Järgmine samm on leida programm ja alustada liikudes oma fitness eesmärk. Nagu te edu peate jääda motiveeritud ja säilitada oma fitness mõtteviisi. Sa pead pidevalt laadige fitness mõtteviisi võidelda igavus ja vältida edu kordi.

 Säilitades oma Fitness mõtteviisi

Fitness eesmärgid võtab aega ja palju rasket tööd, et saavutada. Sa pead viibimise keskendunud läbi fitness programm ja jätkata teed. Pühendumist ja keskenduda võimaldab meil saavutada meie eesmärgid, kuigi seal on aegu, kui meie edu tundub aeglane. Oluline on hoida oma tähelepanu.

Muidugi, see on lihtne kaotada mõned keskenduda. Nii et siin on, mida me peame tegema:

1. Sega kuni Rutiin - Proovi erinevaid kasutamise eest paar päeva (pits mõned poksikindad)


2. Go Outside - Võta paar Kettlebells et park ja lõbutseda!


3. Get Extreme - Külasta kohaliku siseruumides rock climbing jõusaal või proovida teist kõrge intensiivsusega sport


4. Täiendus - Proovi uusi täiendusi ja treening joogid

Proovige neid ideid säilitada ja kehtestada oma fitness mõtteviisi. See saab võtta raske töö ja pühendumusega, et saavutada oma ülim fitness eesmärgid. Kaotanud motivatsioon on üldine probleem, et keegi püüab saavutada tipp fitness. On oluline mõista, kaotus motivatsiooni ja teha asju, et võidelda neid vähe takistusi, mis takistavad meie eesmärke. Vahel värske playlist mõned uued kingad ja veidi päikest kõik vajame, et meid üle tõkke.