neljapäev, 13. juuni 2013

Voice Training on ainus viis, et lõpetada oma Vocal Abuse


 Ma sain meili õde ütleb mulle, et ta on kandnud kahju kähedus pikka aega, ei saa laulda kõrge märkmeid enam, karjudes tema kurt patsientidel olla ära kuulatud ja alati puhastades oma kurgu kuivus. Kas mõni neist sümptomitest tuttav? Tõenäoliselt mitte karjumine äri, kuid kui teil on krooniline kähedus või kaotanud oma laulu valikut või kui sa leiad oma kõri kuivem kui varem, on väga hea võimalus, et teil on vokaal kuritarvitamine.

Kahjuks seda tüüpi kuritarvitus ei võluväel minema omal kuni muudad viisi te toota oma heliline heli. Puuduvad harjutuste või vihjeid, mida saan pakkuda, välja arvatud:

1. võtta survet oma kõri ja vokaal voldid (juhtmed), ja


2. kasutada oma rinnal oma peamise foorumi. See on alumine rida ja just see õige lähenemine hääle treening on.

See naine tunnistas samuti, et ta on pinnapealne hingetõmbeaeg. Tõsi, 99% elanikkonnast hingata abil rindkere, mis tähendab, et 99% elanikkonnast võime oma hääle peamiselt abil neelu (kõri) ja kõris (hääle kasti) ja see on probleem.

Inimese keha on 5 resonaatorid vastutab heliline heli. Kaks neist, muidugi, on õõnsused kõri ja häälepaelte. Lisaks oma suu ja ninaõõne ka aitab toota oma heli. 5. resonaator on aga rinnus süvend. Kuna hingamine, et õõnsus ei saa kasutada, mis tähendab, et olete surudes kõvasti oma kõri ja häälepaelte mitte ainult oma heli, vaid ka oma mahust.

Et kaotada kuritarvitamise, peate võtta survet kurgus. Ei ole muul viisil ümber. Seejuures, siis lõpetage viivitamatult kuritarvitamise ja avastada rikkamaks, soojem, sügavam hääl kui see, mida on kasutanud harjumusest. Need, kelle häält on seda tüüpi vastukaja kõlab nagu Sean Connery, Diane Sawyer, Cher ja James Earl Jones. Nende hääli kõigil üks ühine iseloomulik joon: nende hääl on soe, kui tekk ümber õlgade. Rahustav, muhe, täis, rikas ja sügav.

Lisaks, kui sa avastad, rinnus või oma "päris" kõne, siis sealt on võimalik suurendada oma mahtu ilma karjumine. On tõesti hämmastav protsessi.

Kui sa hindad oma hääl, lõpetage kuritarvitamise nüüd. Õpi hingata ja kasutada oma rinnal oma peamise foorumi. Sa armastad erinevus!