neljapäev, 13. juuni 2013

Know Your Sinus probleemid


 Sinus probleeme võib tulla kaks liiki. Esiteks on äge sinusiit ja teine ​​on krooniline sinusiit. Mõlemad on nakkushaigus nina, et tuleks kontrollida arst kohe teada põhjuseid ja anda vastav ravimitega ravida patsienti. Mõlemad sinusiit on ravitav, kui arst saab diagnoosida patsiendi seisundist eriti algstaadiumis. Kui sinus õõnsused on blokeeritud, lima koguneda ja põhjustada infektsiooni. See toob kaasa surve ja valu oma peas ja nina piirkonnas.

Äge sinusiit esineb tavaliselt siis, kui patsient on bakteriaalne ülemiste hingamisteede infektsioon, mis mõjutab nina. See juhtub tavaliselt siis, kui inimene on gripp või külm ja infektsioon kestis mitu päeva juba ja levida nina. Kui vooder nina puutuvad viirused ja bakterid, limaskesta vooder on põletik. Tekib suurenenud kogunemise lima tõttu ummistus nina. See põhjustab peavalu ja palavik patsiendile. Õige arsti konsultatsioon on vajalik, et määrata kindlaks ravimite kohaldata patsiendi jaoks, et eemaldada turse nina. X-rays võib võtta, et määrata kindlaks ulatus vedeliku kogunemist oma nina piirkonnas.

Krooniline sinusiit tekib sagedamini ja põhjuseks võib olla kokkupuude ärritavate õhus või allergia toitu süüa. Samuti võib see olla põhjustatud anatoomiline takistusi oma sinus õõnsused. Peavalu ja valu tunnete on väiksem kui see, mida te tunnete on äge sinusiit. Aga seal on rohkem ninakinnisus ja tilkumine et kogete, kui teil on krooniline sinusiit. Te peate konsulteerima arstiga, kui te tunnete neid tingimusi. Arst kirjutab ravimeid, mis aitavad teil ravida oma sinus probleeme. Te võite saada anti-allergia ravimeid, et kontrollida oma allergilisi reaktsioone teatud ärritajate õhus või toitu süüa. Kui on ninakinnisuse siis peate spetsialist kustutada. See tuleb operatsioon õige anatoomiline takistus oma sinus õõnsused.

Sinus probleeme tekkida ummistus oma sinus õõnsused, mis põhjustab kogunemine lima ja kogunemise bakterid, mis põhjustab infektsiooni. Võib see olla tingitud anatoomiline takistus või allergiline reaktsioon, mida tuleb vältida ummistus oma sinus õõnsused. Sa konsulteerige oma arstiga, kui teil esineb see seisund, nii et võite hinnata ja diagnoosida õigesti. On raske taluda pidevat valu ja survet oma pea. Sul tuleb leida lahendus kohe ja see probleem on ravitav. Mine arsti saaks vabalt ennast see probleem.