neljapäev, 13. juuni 2013

Cure Tagasi jäikus Surgery


 Seljavalu võib saada tõsiselt teatud juhtudel ja siis ainus võimalus jätta on operatsioon. Mõned neist erijuhtudel ei sisalda vastust mitte kirurgilist ravi, herniated ketas, katkestused selgroog või neuroloogiline võlgnevustest tingitud tõttu kokkusurumine närvid.

Seal on põhiliselt kolme liiki tagasi jäikus operatsiooni. Need, mis on mõeldud, et stabiliseerida selgroogu, plaadi probleeme ja moodustada rohkem ruumi selgroog. Kõik need 3 tüüpi operatsiooni on propageeritud raviks eelkõige põhjused ja erinevad protseduurireeglid.

Esimest tüüpi operatsiooni, mis on kasutatav ketas probleeme töötab neile patsientidele, kes kannatavad kokkusurumine närvid. Peamine põhimõte see operatsioon on lahti oma närve, et vähendada seljavalu. See operatsioon on mõnikord kasutatavad käitlemise ishias. Need inimesed, kes on plaat, mis vajutab närvijuure või inimesed, kes ei vabasta oma seljavalu koos natuke abi konservatiivne ravi võib kasutada käesoleva operatsiooni.

Paljudel juhtudel, kui patsient peab kannatavad tagasi hädas, et läheb alla kuni tagumik. Juhul nagu need, 1. tüüpi kirurgia on kasulik. Selline seisund on sümptom ishias. Selline operatsioon on ka tööle patsientidel, kellel ilmneb neuroloogiline häiresignaali ka pahkluu refleks ja kaotus uriiniga kontrolli.

Erinevat tüüpi operatsiooni plaadi probleemid-discectomy, Microdiscectomy, perkutaanne Disk eemaldamine, Laser Disc alanemise ja Chemonucleolysis. Iga üks neist operatsioonidest on oma konkreetne protsess ja plusse ja miinuseid. On oluline, et sa tead neid enne läheb mõni neist.

Tagasi jäikus kirurgia tähendas, et stabiliseerida selgroogu tehakse liituda 2 selgroog koos. Selle operatsiooni, luu siirdamine on paigutatud piki või vahel selgroolülid. Siis metallplaadid või kruvid võidakse kasutada liituda luud üksteisele. Selline operatsioon on tavaliselt kasutatakse, kui seljaaju struktuur muutub tasakaalustamata tõttu mõned vigastused või probleeme nagu spondülolisteesiga.

Viimane ei ole küll kõige vähem on tagasi jäikus operatsiooni, mis peaksid andma rohkem ruumi lülisamba. Neid vaevab seljaaju stenoosi tavaliselt soovitas sellist operatsiooni. Menetlus hõlmab eemaldamise osa selgroolülid luua rohkem ruumi selgroog ja nii eemaldada surve ümbritsevale närve. Kirurgia eesmärk on luua rohkem ruumi saab jagada-Laminektoomia ja Laminotomy.

Operatsioon võib olla ainus protsess lahkus raviks sünge istmiku piin või ikka tagasi hädas. Siiski, te peaksite arvestama kõik mured ja riski näitajad enne kui edasi minna.