neljapäev, 13. juuni 2013

Bad Breath - Nõuanne


 Peale seda ärritavad halb hingeõhk võib olla märk muud terviseprobleemid, mis ei kuulu siia. Selle asemel oleme eeldada, et halb hingeõhk ei ole tervisele ohtlik ja selle asemel on tingitud lõhn tulevad suust või seedetrakti ja katab kuidas avastada halb hingeõhk ja kuidas seda parandada.

Avastada halb hingeõhk võib olla raske, kuna harjutatakse oma lõhn, mistõttu on oht, et tuleb olla öeldud, et teil hingeõhk haiseb, mõni sõber, kes on tüdinenud teie hingamine neid vestluse käigus või horror õudused kui suudlemine partner. Kõige hullem veel on lasknud halb hingeõhk, kuid mitte kunagi teades, pea meeles, et mees, kes ei saa naasta oma kõned või tüdruk, kes oli väga huvitatud, kuid jooksis ja kui ta tõusis püsti lähedal - yep halb hingeõhk (noh võibolla).

Lihtne test


Laku oma käsi ja jätta see kuivama hetk, siis lõhn. See on see, mida teie hingeõhk haiseb, see oli meeldiv? või sa jõuda gag kott?

Põhjus, miks teie hingeõhk haiseb on kõige tõenäolisem, sest mida sa sõid üsna hiljuti, mis peaks minema üle järgmisel päeval või nii, või pigem, tänu juuresolekul anaeroobsed bakterid suus kes toituvad jäänud pärast söömist.

Võin ilmselt tagada, et sa ei naudi lõhn, ja kuigi seal on alati mingi lõhn ükskõik mida sa teed (pead sööma) on mitmeid viise võite vähendada lõhn. Alustame mõned ei brainers ...

Ei brainers


Puhastage hambaid - igaüks teeb seda, kuid kui hästi sa tegelikult puhas. Hommikul ja õhtul peaks olema norm, isegi pärast iga sööki vajadusel mäleta hambaniiti.

Söö neutraalne toidud - kui teie hingeõhk lõhnab küüslaugu, lõpetage söömine küüslauk, kui see haiseb juustu stop söömine juustu. Sa saad selle ühe

Mitte nii ilmne


Puhastage oma keelt - peaaegu kõik halb hingeõhk on võimalik oluliselt vähendada enamikul juhtudel hea puhastus keelel. Keel nagu hammaste mahub peale toidu, mida saab kinnistunud sooned keele toimides nagu kena toiduainete säilitamise vat et bakterid võivad pidu veel väga vähe aktiivselt võtta aega veendumaks, et see on puhas.

Kuidas puhastada keelt;

1 - märg suhu


2 - kasutades hamba harja alguse keele tagaosas ja jäägid edasi


3 - korrata kuni üsna puhtad ja prügi


4 - kohaldatakse hambapastat keel


5-hõõru keele ja jäta hetkeks


6-kasutades hamba harja alguse keele tagaosas ja jäägid edasi

tähele - veenduge puhastada nii palju tagasi kui võimalik!

viola - enamikul juhtudel oma halb hingeõhk tuleks oluliselt vähendada, kui sa ei pea kaevama sügavamale.