neljapäev, 13. juuni 2013

Selgitus õla bursiit (Õlg põletik)


 Õlg bursiit on väljend, mis te kuulate suhtelise järjepidevus siiski tõde on see, et paljud inimesed, kes kuulavad fraas tõesti ei mõista, mida see tähendab. Üllatav, see on isegi tõsi erinevaid inimesi, kes on kannatanud selle probleemi. Nad lihtsalt teavad, et see on just see, mida arst teavitas neid. See artikkel on tõenäoliselt teile pakkuda paremat selgitust kui olete saanud enne.

Leiad väike limast üle kogu oma süsteemi ja nad on täis vedelikku. Eesmärki need kotikesed on olla sile pind, mis on sätestatud mitme kudede sees oma süsteemi. See vähendab tüüpiline hõõrdumist rakud liikuda. Paljud inimesed kutsuvad neid Bursa limast ja teised inimesed lihtsalt helistada neile Bursa.

Eeldusel, et limast on väga heas seisukorras, kõik on hea. Aga üsna tihti kahju tekib neile haiget teha ja teinekord pikaajaline põletik võib leida kahjustada nende limast. Kui üks neist 2 küsimusi juhtub umbes limast oma õlaliigese, õla bursiit on lõpptulemus.

Suurem liigeste mis on teie süsteem on koht, leiad enamik neist limast. Aga nad võiks avastati mujal väiksemad numbrid. Nende hulka kuuluvad asjad nagu põlved, puusad, põlved ja õlad.

Vallandada õla bursiit on tavaliselt pikaajaline aluseks reumaatiliste tingimus või kahju mingisugune või muu. Kahju ei pea olema suur üks kaasa ebamugavusi siiski. Teadlikkuse tassima toidu olnud kõik, et see eeldab mõningaid inimesi kahjustada nende õla Bursa limast ja saadab arsti.

Õlg bursiit (põletik) diagnoositakse tavaliselt sõltub meditsiinitöötajatel hindamine ja olemasolu hellus, ebamugavustunne ja turse alas. X-ray võib kohati olla abiks diagnoosi, kui ta on saanud püsiv probleem ning on calcifications kohal. Mõnikord MRI võib anda diagnoosi olukord.

Standard ravi õlg põletik / bursiit on võrreldav teiste liiki põletik probleeme. Kõige esimene omamoodi ravi, mis on tavaliselt väga soovitatav mittenakatanud õlaliigese on kasutada jää suruma ja puhata. Põletikuvastane ja valu ravimeid võib heaks kiita ka, sõltub ulatusest küsimus.

Vahel inimesed vajavad meditsiinilist seotud menetlus, mis eemaldab vee näha maksuvabastust. Arst peab tegema selline menetlus nende asukoht ja nad peavad kasutama suure nõela. Kui teie puhul on raske ja nende lähenemine ei olnud edukas, kortisoon süsti õla aitab. Füüsilise taastusravi võib vaja minna ka.