neljapäev, 13. juuni 2013

Erinevad Candida pärmseente infektsioonid


 On olemas mitut tüüpi Candida pärmseente infektsioonid.

Infektsioon võib mõjutada paljude kehaosadega samuti. Ravimata infektsioon võib levida üle kogu keha, mistõttu on raske ravida.

Candida on kohal kogu keha ja kasutatakse toiduks bakterid organismis, mis aitab seedimist toitaineid. Tasakaal nende kahe vahel on oluline hea seedimise tervisele.

Kui head bakterid (Acidophillus ja Bifidus) või "taimestiku" on tühjad, Candida (Candida albicans) või "Pärmi" hakkavad paljunema kiiresti ja algust seennakkus on EMINET.

Me arutame erinevaid pärmseente infektsioonid ja kuidas neid identifitseerida.

 Need liigid on:


 

  Epidermise (naha)

  Suuline

  Vaginaalne

  Rästas

  Soole-

  Peenise

 

Kui teil on olnud ühe või mitme nende infektsioonide enne seda, siis olen kindel, et on teadlik, et neid võib olla raske lahti saada, eriti kui sa ei ole teadlikud tõhusad meetodid ravi nende infektsioonide.

Kohe alguses, me peame tagama, et õige diagnoos tehakse.

Kui sa ei ole olnud Candida seennakkus enne, kui arvate, et teil on üks, konsulteerige oma arstiga. Sümptomid on sageli sarnased muud tüüpi nakkuste ja haiguste ja sa pead olema kindel, et pärm infektsioon on, mida teil on.

Selleks, et ravida Candida seennakkus on meil vaja teada põhjuseid, nii et neid on võimalik vältida, et võtta ennetavaid ravi.


 

  Hea hügieen on oluline. Nakkusohtlikud bakterid võivad kasvada ja levida kergesti sooja ja niiske laigud inimkeha ja on tõenäoline, et paljuneda, kui hea hügieen ei praktiseerita. Alati peske seebi genitaalipiirkondadele ja kasutama desinfitseeriva suuvee kui hambaid harjata. Bad hügieen on seotud igat liiki Candida vohamise ja infektsioonid. Sõltumata sellest, millist võib teil alustada seda, kui te ei ole juba teinud.

  Ebatervislik toitumine on teada, et aidata kaasa pärmseente infektsioonid. Põhjus, miks on see, et immuunsus on vähenenud ebatervislik toitumine ja pärm võib paljuneda ja taimestik on hävinud, kui halb toitumine on harjutanud.

  Antibiootikumid on teada, et hävitada taimestiku samuti. Samuti, kui antibiootikumid võitlevad teiste nakkuste immuniteet ei saa loomulikult üles ehitatud ja pärm on midagi, et hoida neid korrutades plahvatuslikult.

  Stress on ka tuntud põhjus. Stress vähendab immuunsust ja kõik eelnimetatud hävitamine floora ja paljunemist pärm korduks.

 

Sümptomid seennakkus erinevad sõltuvalt olete. Siin on mõned.


 

  Tupe-tupest (kollane või valge), lõhn, valu urineerimisel ja krambid.

  Soole-puhitus, kramplikku, kõhuvalu, allergilisi reaktsioone toidule, mis ei mõjuta teid enne.

  Naha lööve ja sügelus

  Rästas ja Oral-valged laigud suus, kurguvalu, seedehäired.

  Peenise tollijärelevalve valge või kollane alates peenis, lõhn, kõhuvalu ja-krambid.

 

Märkus: pärmseente infektsioonid võivad levida sugulisel nagu STD ja sageli samad sümptomid. Veenduge, et teil konsulteerida arstiga õige diagnoosi, enne kui kaaluda ravi.

Kui sul on hea diagnoosid teie seisundit, saab hakata kaaluma ravi.

See on hästi dokumenteeritud üle kahekümne aasta arstkonna et Looduslik ravi on kõige tõhusam meetod on see, et see on suunatud põhjuse ja kõrvaldab ta abita hävitav antibiootikumide või ravimsööda kreemid mis ainult ravida mõjutatud piirkondades.

Tea, et Candida nakkuse meestele, naistele ja lastele.

Looduslik ravib teie infektsioon on saadaval ja ohutu kõigile.

Kui teil on olnud seennakkus enne tähele, et kinnikasvamist pärm võib veel ilmnevate sa ilma sinuta teadmata.

Kui otsite füüsiline Candida Cure, Linda Allen on kõikehõlmav loomulik programmi, mis on aidanud tuhandeid inimesi pidevalt ravi oma Candida pärmseente infektsioonid!

Täpsema informatsiooni saamiseks külastage meie veebilehte aadressil Cure Candida!