neljapäev, 13. juuni 2013

Ajalugu Vistseraalne manipuleerimine Therapy


 Ajalugu siseelundite manipuleerimine võib taandada alguses sajandeid kasutatud Tiibeti ja Hiina. Ravi toona kasutati osa nende alternatiivsete ja traditsiooniliste arstiabi. Kuigi seal oli palju erinevaid ravi massaaž praegu Hiinas esimestel sajanditel, see meetod oli kasutusel tänu oma unikaalne kasu kliendile. Seda kasutati ka Euroopas osana oma vara meetodeid arstiabi varasematel aastatel. Käsitsi sekkumise siseorganid oli populaarne varasematel perioodidel eriti Oriental riikide tõttu oluliselt paranenud üldine patsiendi tervisele pärast iga sessiooni.

Meetod oli hiljem vastu dr Jean-Pierre Barral kes parandas kogu ravi millekski palju parem ja tõhusam kuigi enamik tema põhimõtted jäid terveks. Dr Barral oli osteopath kes sai huvitatud biomehaanika ajal oma tööd Prantsusmaal. Ta töötas kopsuhaigus haiglas, kui ta kohtus dr Anaua kes oli tuntud sel ajal kuulus kopsu spetsialist samuti tuntud meister Surnukeha lahkamine tava. Tema aeg dr Anaua tegi temast haritud inimese anatoomia ja tegi temast tuttav siseelundite, mis ta hiljem kasutada vistseraalse manipuleerimise ravi.

Aastal 1974 dr Barral hakkas patsiendi raviks, kes kannatavad seljaaju seisukorras tema liigeste ja struktuurne manipuleerimist. Kuid ravi ei olnud väga edukas, kui ta ootas. Kuid tema meditsiinilise taju looduslik ravi muudeti pärast tema esialgset uurimist tema patsient, kes kinnitas, et ta kohtleb vanamees. Patsient ütles, et vana mees ei lükka midagi edasi tema kõht, mis andis tema keha suurt kergendust tema praegune seisund.

See sündmus torkasid tema huvi ja usk ühendus lülisamba ja kõht. Pärast palju teadus, uuringud ja tavasid oma äsja leitud tehnikat, oli ta võimeline arendama siseelundite manipuleerimise ravi. See algas ajastu oma raviteenuste samuti tema õpetamist tehnika teistele isikutele, kes on huvitatud oma meetod. Ta hakkas õpetama mujal maailmas, sealhulgas Ameerika Ühendriikides 1985. Lõpuks suutis kujundada oma õpetavad õpetajad, kes hakkas samuti koolitada teised huvilised siseelundite manipuleerimise tehnikat üle kogu maailma.