neljapäev, 13. juuni 2013

Aloe Vera Gel - meditsiinis kasutatavad, mida pead teadma


 Aloe vera geel on sajandeid kasutatud meditsiinis, samuti mitmesuguseid muid põhjuseid aga aastate jooksul palju tavalisemad aloe vera geel on eiratud kraadi.

Enamik meist on kuulnud aloe vera ja üks ühing üldsusele oleks teadlik, on selle kasutamine ravi põletuste ning pärast päikese kreemi. Jahutus aloe geel on jahutus ja rahustav mõju päevitunud nahk ja enamik meist on näinud pudelit pärast päikese touting aloe vera riiulitel meie kohalikud poed.

Kuigi see on üks fantastiline kasutada geeli, see hämmastav taim - seal on nii palju muid võimalusi, kuidas kasutades aloe vera aitab meie üldist tervist ja heaolu, kuid sageli ei arvestata.

Aloe geel ise on täis erinevaid koostisosi, vähemalt 75, mis on tuntud ja mis kõik pakuvad mõned kasu keha ja sujuvalt eri süsteemid.

Oleme mainitud tema kasutamist põletushaavu kuid mingil nahaärritust küsimusi, geel aitab vähendada turset, leevendab kipitust või sügelust ja rahustab nahka. Kasutage seda putukahammustuste, nõgestõbi ja lööve, verevalumid ja villid. Peale selle on põletikuvastane toime, aloe vera geeli võivad tungida läbi naha õigus aluskihi või basaal kiht ja annab toitumise need rakud algusest.

Kuna nahk uueneb umbes iga 28 päeva tagant, siis varsti hakkame nägema, kuidas teie nahk saab vaadata nii palju heledam ja tervislikumaks. Nahahaigusi nagu ekseem, psoriaas, rosaatsea ja akne võib kõik parandada, kasutades aloe geeli lokaalselt. Samuti võib see aeglustada vananemise märke ja kortsude tekkimist kahel viisil - aitab kollageeni ja elastiini ja sisaldab antioksüdante, mis on oluline raku kaitse.

Joomine aloe vera geel on väga kasulik mitmel moel. Seedetrakti võib põhjustada mitmeid kaebusi, kui see ei toimi täielikult. Aloe vera geel tagab täieliku seedetrakti püsib terve ja kui toiduga saadud toitainete sööme lõpuks ometi soole, tulemus joobes geel võimaldab paremini absorbsion vereringesse.

Jäätmed on ka töödeldud tõhusamalt ja kaotatakse kehast ilma raskusteta. Kasu on seedesüsteemi üksi, aitab keegi, kes on hemorroidid, seedehäired või haavandid, kõrvetised, samuti tursed ja on eriti kasulik neile, kes kannatavad ärritatud soole.