neljapäev, 13. juuni 2013

3 parimat venitusharjutusi kasvada kõrgemaks


 Ei ole mingit kahtlust, et venitusharjutusi aitab võitluses kasvada kõrgemaks. Parim neist on küsimus, mis on õige isikuga. Tõesti pole üks suurus sobib kõigile.

Mida sa pead tegema, on venitada oma selg, mida saate teha, lihtsalt seisab sirge, hoides oma pea välja ja väljaulatuvad välja oma lõua. Sa kohe kasvama tolli või kaks, sõltuvalt teie tavaline poos.

Ilmselt inimestele parim poos on baleriinid, et sa peaksid võtma pilk mõned harjutused nad teha, et hoida oma täiuslik rüht. Need on tavaliselt annab selg treening samuti tugevdada jalalihaseid.

Kuigi teie peamine eesmärk kasvab kõrgemaks loomulikult, sa ka, täitmise, kaotada paar kilo ja olla paremas vormis kui enne. Seetõttu on kõik võita ja ainult natuke valu, kui te esimest korda alustada oma treeningprogrammi. Koos venitusharjutusi võid ka tsükkel, või ujuma minna regulaarselt. Alternatiivina võid teha, mida poksijad teevad ja hüppenöör. Raskuste tõstmine aitab ka tugevdada selg ja lihased, mis võiks stimuleerida majanduskasvus.

Kui te olete alla 24-aastane, siis loomulikult kasvada kõrgemaks, enamiku eespool harjutused aitavad koos terve kaltsiumi ja vitamiini rikas toit. Kui olete üle 24, siis konkreetne venitusharjutusi, mis on suunatud selg aitab.

Üks parimaid venitusharjutusi on lihtsaim; kas te olete kunagi vaatasin kass venitada? Proovige kopeerida liikumist ta teeb. Mine alla oma neljakäpakil, sinuga relvi lukustatud venitada; hingata ja flex sa selja alla ja tuua oma pea järk-järgult. Hingake nagu te tuua oma selg kuni võlvitud positsiooni, liikudes oma pea allapoole. Hoidke selles asendis 3 kuni 8 sekundit ja korrata nii sageli kui tunneb end mugavalt.

Teine lihtne venitus harjutus vastust oma püüdlustes, kuidas kasvatada looduslikult kõrgemaks on teine ​​lihtne. Rippuda rõhtkang 30 minutit nädalas. Kas see 5 minutit või nii päevas osana oma venitades programmi. See on soovitatud hakims (traditsioonilise meditsiini praktikud) Pakistan sajandeid. Nad ütlevad, et sa peaksid ühendama see rippus harjutust süüa palju naeris (nn vaese mehe apple "Pakistan), mis on rikas kaltsiumi. Need peaksid olema noor, magus naeris mis võib süüa toorelt salat kuupäevade ja riivitud porgand. See on tervislik suupiste või garneering või isegi kerge eine.

Lõpuks proovida veidi raskem ülesanne; pead kehtestavad oma põlvi ja tõmmatud taga oma tagumik. Hoia oma pahkluud kui saad, või kasutada oma käsi panna teie poole jaoks võimendada. Kui te ei hoia oma pahkluud teha kui sa tõsta oma selg võetud arch nii et õlad ja pea ja jalad, vaid on põrandal, kui saate kasutada ainult oma käsi, manööverdada ennast samad positsiooni oma relvad jäänud põrandale. See on suurepärane võimalus kasvada kõrgemaks loomulikult.

Kui kõik need harjutused kasvada kõrgemaks ebaõnnestuvad, pidage meeles, et see on oma isikupära, mida tuleks arvestada teiste inimestega, ei oma välimust. Lõppude lõpuks, Napoleon Bonaparte oli lühike ja ta sai keiser ja Dustin Hoffman ja Al Pacino ei tundu hoolivad on lühem kui keskmine mees. Kasvatada oma isikupära ja olla endaga rahul olla atraktiivne ja enesekindel.