neljapäev, 13. juuni 2013

Perfect Oil For Your Skin - Ei, mitte Sebum!


 Jojoba õli on vedel vaha ester seemnetest jojoba taimed. Seda on kasutatud laialdaselt ajast keeld vaala õlid USAs 1941, on parem kui vaal õlid igati. Ta on kõrge stabiilsus, sest see ei oksüdeeru kergesti ja seetõttu saab ladustada eemal pikka aega ilma kunstlike säilitusaineid või jahutus. See hoiab see puhas ja mingeid kahjulikke kemikaale, mis lisatakse enamik tooteid te kasutate täna.

Võib-olla olete märganud, et see on õli enamik tervishoiu või naha tooted täna põhiline koostisosa, nagu šampoonid, niisutajad, päikese-ekraanide ja on ka tavaliselt kasutatakse kosmeetikatööstuses.

  Miks on nii laialdaselt kasutatud nende toodete kohta?

See on palju kasu nahka tänu oma omadused. Mis omadusi see on siis?

 See on antibakteriaalne ja seenhaiguste. Haavu, sinikaid saab kergesti ravida jojoba õli, et vältida infektsiooni. See soodustab kasvu uute rakkude ja seega kiirendab paranemisprotsessi. Tõsisemaid probleeme nagu lööve ja ekseemi saab ravida seda rahustavad nahka lisaks tappes võimalikke mikroobe, mis võivad süütama olukorda. Iga sügelust põhjustatud lööve võib kergendada taotluse jojobaõli samuti.

See aitab ravida ja võidelda kortse ja kaunid read oma nägu. See niisutab nahka nii hästi, et lõpuks need kortsud ja jooned aeglaselt taanduma ja on piiratud nähtavusega. Kui teil on venitusarmid näole, jojoba õli aitab ka tuhmuma nad minema.

See niisutab nahka väga hästi, eriti kui sul on karm nahka. Kui kohaldatakse nahale jojoba õli kiiresti tungib sügavale naha ja poorid ja hoiab seda vedelikku. See ei ole rasvane ning seetõttu ei põhjusta "sära" nahale nagu teisedki niisutajad teha. Extra säilitusaineid ja kemikaale kohal niisutajad puudusid jojoba õli. See muudab suurepärane valik looduslik kreem.

Jojoba õli ravib akne väga tõhusalt. See annab nahale mulje, et see on juba kustutatud piisavalt ja et mitte rohkem Tali tuleb koostada. Nagu te teate, Tali on peamine põhjus akne, sest see ummistab poore ja põhjustab seda süütama. Samuti on comedogenic mis tähendab, et see on ohutu, isegi kui teil on akne kõhuli, sest see ei ummista tahes poorid erinevalt Tali. See tähendab põhimõtteliselt, et vähem rasu, vähem Breakout. Samuti väga aitab olemasolevate akne tingimused tappes bakterid nahas, mis põhjustab põletikku.

Olemasolevate akne armid, jojoba õli aitab tuhmuma nad ära, sest nad soodustavad uute rakkude kasvu. Need uued rakud kiiresti asendada vanad ja aja jooksul armid hajuvad.

Paljud naha tooteid nagu moisturizers ja vedelikud sisaldavad pH, mis ei sobi naha. Jojoba õli ohutult taastab naha loomulikku pH taset. See muudab ohutu ja ideaalne kasutamiseks nahal.

Jojoba õli on väga turvaline kasutada igat tüüpi nahale, sest see on mitte mürgine ja tuleb otse seemned taime ja on allergia. See tähendab, et see ei ärrita nahka, isegi kui nahk on väga tundlik ja võib ohutult kasutada aladel silma ümbruses. See muudab ta ideaalseks asju nagu kõrvaldades silma meik või hääbumas tumedad ringid.

See on suurepärane ja väga tõhus tagurdab vananemise märke. Selle rikkalik antioksüdant aitab võidelda vabade radikaalidega ja edendada noorema ilme.

Kui soovite atraktiivne välimus, jojoba õli annab teile, et terve sära ja annab välimus pehme ja terve naha. See ei põhjusta rasvasus kuna see on vähem rasvane.