neljapäev, 13. juuni 2013

Liikumisvabadus Antud poolt Electric liikuvuse Rollerid


 Ütlematagi selge, et teaduslik uuendusi ja teadusuuringuid läbi inimkonna hüvanguks valdkonnas meditsiini ja käsitööd on teinud imet vanurid, puuetega ja füüsiliselt töövõimetu isiku (kes võib olla nii noor ja vana). Need, kes ei saanud isegi unistada liigub väljaspool oma kodu iseseisvalt - paar aastat tagasi - on omandanud tähendab seda taskukohase hinnaga.

Üks selline uuendus on elektrilise liikuvuse roller, mis on andnud iseseisvus ja liikumisvabaduse mitte ainult eakad, vaid ka paraplegic (nakatunud paralüütiline insult küljel) ja kes põevad hulgiskleroosi (haigusliku ateroskleroosi ja alajäsemete ) või muu kõndimine puudega.

Mõned eelised elektrilise liikuvuse roller mida selgitatud all:

Majanduslikult kasutada ja hooldada:

Elektrilise liikuvuse roller on odavam kasutada ja hooldada. Tegelikult on vaevalt ülalpidamiskulud kandma. Roller töötab patareide, mis on re-sissenõutavaks perioodiliselt pärast töötab märkimisväärse arvu tunde. Sisseehitatud laadija saab ühendada oma majapidamises elektrit turunišš määratud tundide saada akud on täielikult laetud. Terava kontrastina, bensiini run mootorid vajavad regulaarset hooldust (tune-up) ja muutus õli, õhu filter ja õli filter. Ja muidugi, nad vajavad bensiini käivitada neid.

Liikumis vanuritele ja puuetega inimestele:

Elektrilise liikuvuse roller on mugav istuda ja on lihtne manööverdada. Lisaks eakatele ja füüsilise puudega isikut, isegi need, kellel on rasvumise probleem (kuni £ 250) on leidnud, roller väga kasulik ringi liikudes kergust. Nii kolme-ratturid ja neljarattaline on valmistanud firmad-sõltuvalt teede alust ja kõnniteed, kus nad peavad tegutsema. Neljarattaline võimsa elektrimootorid ja nende suutlikkus skaalal kalle ja liikuda maastiku-on ideaalne väljas reisida.

Vaiksed / Keskkonnasõbraliku:

Olles sõitma patareid, liikuvuse motorollerid on peaaegu hääletu ja on täiendav eelis ei kiirgavad suits või mürgised gaasid, mis bensiini opereeritud mootoreid teha. Nad on seega ideaalne säilitada rahulik keskkond ja ümber kaubanduskeskused, lennujaamad ja isegi kodudes.

Lihtne operatsioon:

Lae ratastooliga nõuab tugevaid käsi ja ülakeha kasutaja liigutada ühest kohast teise. Võrdluseks elektrilise liikuvuse roller vajab väga vähe selleks, et see töötab ja isegi inimeste nõrk füüsiline põhiseadus võib see manööver on suhteliselt lihtne ja usaldust.