neljapäev, 13. juuni 2013

Mees Pärm infektsioonid: Avaleht Õiguskaitsevahendid


 Pärm infektsioonid. See võib olla piinlik teema meeste arutada, eriti kui nad on need, mis tegelevad probleemi. Aga bioloogiline vaatevinklist see on tõesti midagi, et keegi häbenema.

Fakt on, üldine infektsioon, olgu see siis meestel või naistel, süttib sest looduslikult esinevate Pärmseen organismis. Seen tavaliselt elavad avade inimkeha, kuid on olemas ka magu ja muud osad. Nii sama, mis põhjustab infektsioon naistel, on süüdlane ka meestele.

Aga paljud mehed on tavaliselt raskem aeg tegeleda nende pärmseente infektsioonid, sest see on tavaliselt tuntud kui naise teema. Aga pärm infektsioonide mehed palju rohkem ühist kui enamik inimesi aru. Nii et selle asemel oleks piinlik nende olukorda, mehed peaksid võtma ennetavaid meetmeid, et koristama haigussümptomid

Nüüd, et me oleme teadlikud sellest, mida seennakkus tegelikult on, ja on arusaadav, et see on täiesti loomulik ja midagi häbeneda, saame hakata otsima ravivõimalusi koristada probleem.

Enne kui me hüpata, et selgineb infektsioonid, siin on lihtsalt paar sõna ennetamine. Hea võimalus lõpetada seennakkus enne seda kunagi hakkab on karta. See on õige, turvaseksi. Ei kondoomita seksuaalvahekorra ajal on üks kahest peamisest põhjust pärmseente infektsioonid esinevad mehed. Teine on pikendatud antibiootikumide kasutamine. Nii on ohutu ja antibiootikume ainult arsti poolt määratud.

Liikudes edasi ravile. palju ravivõimalusi pärmseente infektsioonid on võimalik teha kodus. See võib olla hea võimalus meestele, kes on siiani piinlik, et arutada oma probleemi oma arstiga.

Alustamine on nii lihtne, millel maitsev meierei suupiste. Jogurt sisaldab baktereid tuntud Lactobacillus acidophilus. Mis see hämmastav vähe organism ei ole see vähendab pärm kohal organismis. Hoiatus küll. Enamik jogurtid sisaldavad suhkrut, mis on pärmseente infektsioonid parim sõber. Niisiis, kui kasutate jogurt selle probleemiga võitlemiseks, veenduge, jogurt on suhkruvaba ja et te sööte vähemalt 2, kuid mitte rohkem kui 5 tassi päevas.

Kui te olete mees, kes ei ole seotud halb hingeõhk, kasutades küüslauk on tõestanud, et suudab ravida pärmseente infektsioonid mehi. Kasutades kogu küüslauguküüs, või kasutades võrdne summa pastana on lihtne, kuid haisev kodus kõrvaldada. Küüslauk on seentevastased omadused, mis teeb sellest ideaalse kodu parandamiseks.

Sinu keha on haven toksiinid lähevad kasvama ja koguneda. Madalam koolon on täis igat tüüpi toksiine, mis kantud ja läbi keha. Sellepärast koolon puhastatav on üks väga mõju meetme mehed saavad selgineb infektsioon. Seismise tervis puhastust rutiinist lahti kehast toksiine ja madalam happeline tase, mis on vajalikud pärmseente infektsioonid kasvada. Vabanemiseks mis seen liigub on suurepärane võimalus veendumaks, et infektsioon paraneb kiiresti.

Pärm infektsioonide mehed on väga levinud ja midagi mees peaks piinlik. Peatumine neid enne kui nad alustavad on alati parim ravim. Samuti praktiseerivad ohutu ja kaitsev seksi ja ei üle-võtmist ettenähtud antibiootikume on suurepärane algus, tagades sa ei ohvriks seennakkus.

Samas, kui sa pärast nimetatud soovitus on suurepärane viis koristama selle probleemi. Ja veel, see on alati parim mõte konsulteerida oma arstiga, kui te arvate, et teil on infektsioon või te plaanite kasutada kodus kõrvaldada selge see üles.