neljapäev, 13. juuni 2013

Magic Mind


 Ever on raske päev, lõpetage ja hinga sügavalt sisse ja äkki tahes küsimusi, mis põhjustavad stressi ei tundu nii halb. Midagi sellest hetkest muutus kõik pinged ei võluväel kaovad. Ainuke asi, mis on muudetud, et ühe hingetõmbega, oli perspektiivi. Kuidas inimene nägi olukord ja jõudis selgusele, et neid saab kontrollida nii palju.

See oli nende valik, oma otsusest olla rahulikum ja muutes selle otsuse nad muutunud mitte ainult meelt, vaid ka nende hingamine, südame löögisagedus, mis omakorda aitas vähendada oma stressi. Kuid mõnikord see ei ole nii lihtne. Vahel teadlik ja alateadlik meeles ei taha töötada koos põhjustades küsimusi, et saada kontrolli alt.

Oled sa kunagi mõelnud, miks mõned inimesed on nii hirmul ämblik, maod, hiired, koerad, kõrgust, või mis iganes inimesed on hirmul, et punkt, et see peaaegu saadab need paanikahood. Vastus on trükipilt. Jälg on midagi, mis jätab jälje alateadvuses. See tavaliselt juhtub suur emotsionaalne aeg inimese elus. Nii väike laps ei loobuta vanema kui nad on noored on alati hülgamine küsimusi. Teine näide oleks keegi, kes ei ole kunagi olnud probleeme vere pärast vigastusi kõrge emotsionaalne aeg olla enam võimelised tegelema veri ilma saada haige või nõrkust.

Isegi juhul, kui isik ei ole teadlikult tea, mis põhjustas hirmu, halb harjumus, kaalu probleemid, kurbus, jne, ei tähenda, alateadvuse ei tea. Õppimine, milline põhjus on aidata inimene saada, mida nad tegelevad ja saada rohkem kontrolli oma elu. Seda saab teha, minnes tavalise kõne ravi, mis võib kesta aastaid ja tuhandeid dollareid, kuid seda võib teha, kasutades hüpnoos, mis võib võtta 1-4 tundi ja salvestada sadu dollareid.

Kui see on nii palju kiiremini ja nii palju odavam, miks ei rohkem inimesi kasutab hüpnoos? Vastus on tavaliselt teadmatus. Ilm nad ei tea, mis hüpnoos saab teha või kui nad usuvad, et horror filme, mis kujutavad inimesi kaotavad oma moraali ja enesekontrolli. See ei ole ravi hüpnoos teeb üldse, see tegelikult teeb täpselt vastupidist mis annab isikule rohkem kontrolli mõtetes. Paljud hirmud hüpnoos sisaldama kontrolli puudumine, millel ei ole muud võimalust, kui rääkida tõtt, ja jäädagi trance. Tõde on, et see on lihtsam valetada ja inimese trance on võimalus tõmmata end välja anytime nad tahavad.

Vastavalt "Harvard Mental Health Letter" maht 26 küsimused 11 1. mail 2010 uuringu jooksul 6 aastat 204 osalejatele ärritatud soole sündroom, leidsid nad, et ärritatud soole sümptomeid, depressiooni ja ärevuse kõik paranes pärast kasutama hüpnoos. Seda on kasutatud Lääne meditsiin üle 150 aasta, et aidata kõiges foobiad, paanikahood, enesehinnang, unehäired, seksuaalse häired, stress, suitsetamine, tüükad, peavalu, vererõhu, tervenemine ja rohkem. Kõik hüpnoos kasutab võimu vaimu, mis aitab määrata küsimusi mitte ainult meelt, vaid keha samuti.

Mis kasvav teadmisi USAs võib loota, et uimastite kasutamine, et kõrvaltoimeid, nagu depressioon, enesetapumõtete suurenenud risk südame külge, suurendada insuldi või surma väheneb. Miks mitte proovida midagi, mis ei ole kõrvaltoimeid ja mis veel hullem, mis juhtub, on inimene kaotab vähe raha, ei oma meelerahu ja turvalisust.