neljapäev, 13. juuni 2013

Kas HGH Therapy parandada oma kõrgust?


 Kõige tavalisem küsimus, et enamik inimesi küsida esimest korda nad kuulsid Inimese kasvuhormooni (HGH), kas see võib aidata neil kasvada kõrgemaks. Vastus sellele küsimusele on kõlav "ei". See tähendab, et kui sa ei ole laps, kes on alles oma kasvufaasi.

HGH on toodetud aju hüpofüüsi ja vastutab kasvu ja arengut inimese keha. Kuid ajuripats ei ole alati oma haripunkti tootma HGH. Mitmed põhjused nagu ebanormaalne ajuripatsi või hormonaalsed häired võivad põhjustada ebapiisava hGH organismis.

Lapsed, kes kannatavad puuduliku HGH tootmine on tavaliselt aeglasem kasv kõrgus. Mõned lapsed madalama HGH tase nende organismis on tavaliselt rohkem keha rasva ümber talje ja kipuvad otsima noorem kui nende tegelik vanus. Mõned võivad isegi kogevad aeglasemat hammaste areng.

Kui te arvate, et teie lapse füüsiline areng on aeglane, tuleb teil konsulteerida oma lastearst võimalikult kiiresti. Ravi on tõhusam, kui antud ajal lapse varajase arengu aastat, enne kui lapse luustik peatub arendada. Inimese kasvuhormooni süstid kasutatakse sageli toob lapse arengut kiirusel ja umbes kuus süsti nädalas tuleb anda lapsele. Need on ette nähtud HGH süstid, mis ei ole lihtsalt aega, kuid ka väga kallis.

HGH süsti IGF-1 aitab suurendada oma lapse kasvu, stimuleerides rakkude luud. Need süstid on aga mitte ainult kallis, kuid nad tegelikult ei tööta inimestega, kes on lihtsalt loomulikult lühike ja ei ole mingit hormonaalse puudulikkuse. Samuti on üsna raske kontrollida annust, kui manustati meditsiinitöötaja poolt.

HGH täiendused on rohkem eelistatud kui HGH süstid, sest sa võid kergesti kontrollida annust ja neil ei ole mingit teada kõrvaltoimeid. HGH toidulisandeid ja HGH releasers sisaldavad sama aminohapet, mis stimuleerivad organismi loomulik inimese kasvuhormooni.

Juba mitu aastat, HGH täiendused on samuti populaarsust täiskasvanutele, kes soovivad lükata vananemisprotsessi. Kuigi paljud on leidnud, et need toidulisandid tõhusalt taastada organismi normaalset toimimist ja viivitamine vananemisprotsessi, seal on tõesti mingit teaduslikke tõendeid, mis kinnitavad mõju HGH on täiskasvanu kõrgusel.

Aga isegi otsest mõju täiskasvanu kõrgus, saate siiski kasu tegemise HGH toidulisandeid osa sinu igapäevaelust. Populaarsed tootemarki nagu HGH Advanced võib parandada immuunsüsteemi, taastada naha elastsust, aitab teil hoida trimmi keha tõttu kiiremini ainevahetust, arendada oma vastupidavusele ja parandada oma lihastoonust.