reede, 7. juuni 2013

Võimalus parandada oma Võime kogu päeva


 Kui te kõnnivad terve päev ringi ja küsige ise: "Miks ma nii väsinud?" Siis teil juhtub olema ilmselt ei saada 1 neist 3 esmane sambale sobib oma elu. See ei pruugi olla murrangulise kuid igaüks kipub neid valesti. 3 esmane sammast, mis annab teile jõudu ja elujõudu on uni, kehalise aktiivsuse ja toitumise kava. Kui 1 nimetatud kolme valdkonna üks elu on off see on tõesti väga raske saada vajalik kogus energiat liikumas teel sa kogu päeva.

Esimene asi, mida me kontrollime juures on uni. Olen kindel, et palju teist on kuulnud, et kavandatav tase une täiskasvanutele on 8-10 tundi. Probleem on selles, et see ei tõsiselt arvestama korral une tsüklit. Me inimestel minna ja sügavast unest välja kogu õhtu. Need tsüklid toimuma 90 minuti kaupa. Kui te katkestate une rütmis, kuigi sa oled sügava une faasis keha läheb kerjamine teil ulatuslik, et une jaoks ülejäänud päev. Top punkti teha, on lasta oma keha ärkama loomulikult lõpuks koos tsükli ajal teil juhtub olema teie kergema une faas.

Füüsiline aktiivsus on erinev aspekt elu, et paljud inimesed ei pöörata piisavat huvi. Me oleme kõik lihtsalt ka kinni. Küsimus on selles, kui sa unustasid füüsiline aktiivsus sa ei ole piisavalt võimu saavutada ühine igapäevase punkte elus niikuinii. Tüsistusteta teo saada oma südame löögisagedust kuni 10 minutit iga päev aitab oluliselt suurendada oma võimu ja võimaldab teil püsikiiruse teel oma päev palju vähem keeruline.

Teie toitumine on järjekordne koht, et palju inimesi saab parandada. Kui soovite rohkem võimu kogu päeva proovige süüa tervislikku toitu väiksemate portsjonitena palju regulaarselt kogu päeva. See suurendab teie ainevahetust ja säilitada sa sumin. Kui isik vabaneda väsimusest nad hämmastunud kuidas erinevate elu muutub. Inimesed lähevad läbi elu sees uduvine partiide ajal ja mitte mingil juhul mõista, kui palju palju võimu nad tuleks nautida.

Siin on veel üks näpunäide, et aidata teil suurendada oma võimu. See on tõesti kõike hinge. Hapnik reisimine teel vereringesse suurendab energia eksponentsiaalselt. Sel põhjusel, proovige võttes sügavat hingetõmmetega aeglaselt ja regulaarselt. Sel hetkel, kui võtate oma esialgu hinge, hoia, mis hinge arv on kümme, seejärel aeglaselt välja hingama kaks korda nii kaua, kui te hoidis hinge eest. See tõsiselt ringlema hapnikku läbi kogu oma vere ja drastiliselt suurendada oma energia. Proovige teostada seda kolm korda päevas.