teisipäev, 11. juuni 2013

Ülioluline Asjad vaadata läbi ja küsida, enne kui saad oma Botoxi süstid


 Olete kuulnud horror Botox lugusid enne, nagu üks umbes Eric ja Bonnie Kaplan, kes läks sõbra kliinikusse Botox 2004 ainult kannatama valu ja haavandid pärast oma süstid, mis arenes hingamisraskused ja halvatus järgmise päev. Paar veetis 3 kuud haiglas intensiivravi ja elu toetust. Õnneks on nad elanud rääkida lugu oma raamatus "Dying to Be Young: From Botoxi Botulism."

Selgub, et Eric ja Bonnie Kaplan süstiti toores klassi botulinum A tüüpi toksiini, mis nende sõber oli segamine ise. See konkreetne kooslus botuliinile oma sõbrale süstiti neile oli välja lülitatud, viib botulinum mürgistus.

Kuigi sellistel juhtudel on haruldased, on see siiski oluline, et tead kõike, mida teile süstitakse enne läbivad oma Botoxi ravi. Siin on mõned asjad, mida tuleks alati tähelepanu pöörata:

  1) Kas see on tõesti Botox?

On mitmeid tuntud kaubamärke botulinum A tüüpi toksiini turul, nagu Botox ja Dysport'i. Mitmed üldised botuliini ilmunud (sageli valmistatud Hiinas), mõned neist ei ole nõuetekohaselt katsetatud või kvaliteedi kontrolli. Väldi neid iga hinna eest.

Kunagi ei või kindel. Veenduge, et teie arst kasutab originaal Botox alates Allergan, ja julgelt küsida näha pudel kui sa tahad teha kindel.

  2) Kes teeb Botoxi süsti jaoks?

Ainult tervishoiutöötajate süstida Botoxit. Singapur, vaid arstid on litsentseeritud teha korda. Otsige lugupeetud arst, kes on spetsialiseerunud meditsiinilise esteetika sooritada süsti jaoks.

See erineb ka teistes riikides. Näiteks USAs, koolitatud registreeritud õed ja arstide assistendid süstida Botoxit, sõltuvalt sellest, millise riigi sa elad aga nad peaksid olema järelevalve all kvalifitseeritud arst, kes on ette nähtud süstimiseks teile. Samuti peaks olema võimalik tõendada nende meditsiiniline haridus-, koolitus-ja licensure.

  3) Botox tohib teha õige Medical Clinic

Mul oli patsient, kes ütles mulle, et ta oli saanud Botox süstid naaberriigis enne, juuksur, salongis!

Kuigi väga turvaline, Botox on meditsiiniline protseduur ja seda ei tohiks võtta kergelt. Tuleb teha ainult meditsiini kliinikus, kus õige rajatised. Võite rääkida teiste inimestega, kes on olnud oma Botoxi kliinikus tehtud varem nende tagasisidet, et saada aimu, kui kliinik ja arst, mida külastate, on hea.

  4) Lugege võimalikud kõrvaltoimed Botox

Küsi ja mõista võimalike seonduvate riskide Botoxiga ning kui teie pihusti on kogemusi nendega. Kui teie arst on seda ta ei ole kunagi olnud ühtegi juhtumit kõrvaltoimeid, siis ta ilmselt valetas või ta lihtsalt lihtsalt ei ole seda paljudel juhtudel.

Enamik kõrvaltoimeid Botoxi on süst seotud, nagu turse, verevalum ja punetus. Need on ajutised ja resovle ise.

Teised tõsised hulka asümmeetria ja silmalau allavaje (longus) - küsige arstilt need ka enne jätkamist.

  5) Kas hind liiga hea, et olla tõsi?

Lõpuks Botox kord peaks maksma kuskil vahemikus $ 400 - $ 1000 SGD in Singpaore või $ 300 - $ 800 USD USAs. Kui te maksate oluliselt vähem, häirekellad peaks algama heliseb. Teie pihusti võibolla kasutades erinevat toodet, mis võivad olla halva kvaliteediga, või veel hullem, mitte-liscensed versioon botulinum A tüüpi toksiini, nagu see, mis põhjustas Kaplans ligi kaotavad oma elu.

Botox on väga levinud kosmeetiline protseduur, kuid ärme unusta, et botuliini on üks kõige surmavaid aineid maailmas. Otsige hea arst ja kliinik ja õppida kõik on teada, enne kui saad oma süsti teinud!

Lisateave Botox süstid dr Siew päevik.