neljapäev, 13. juuni 2013

Kui sa tugineda Mirror?


 Igaüks huvitab, kuidas nad vaata peeglisse. Isegi kõige isetu meist, see veel küsimusi. Parimas mõttes tahame otsida vähegi suudame endale ja teistele.

Mõned eita selle tähtsust. See võiks olla usulistel motiividel ("Ära ole asjata"), või see võib olla osa "Ärge oodake, et ma muuta" suhtumine. Mõlemal juhul, see võib olla veidi rohkem kui vastus eeldatava koormav töö kaalu vähendamine või fitness. Kahjuks paljud meist ei tea halb kogemus, et tulemused tunduvad kunagi üldse.

Luulelennuliselt saame süüdistada peegel selle eest. Kui vaid oleks meile näidanud mõningast paranemist, oleme ikkagi meie rutiin. Aga muidugi, peegel ei ole läbi saada meile. Pigem ootame liiga palju kui uurime seda. See on peaaegu alati nii, kui alustamist, eriti pärast ei teinud midagi isegi keskkooli aastat.

Moto "Sa ei võta tagasi ühe kuu jooksul, mida on koondades kakskümmend aastat" päris palju summad asjad up.And, valus, sest see võib tunduda (sest see on suvel tahame vaadata rannas), kõige meist saab näha omane tarkus see fraas. Mingil põhjusel oleme läinud halb kuju üle pika aja, kuid loodame, et näeme dramaatilisi erinevusi lühike. Muidugi, see on rumalus, aga meie ootused ei saa panna hõlpsalt kontrollida.

Terve mõistus ütleks, et me peaksime teadma seda enne kui me isegi alustada. Aga meil ei ole. Pigem me arvan, et see aeg on erinev. Seda seetõttu, et me oleme leidnud salarelv. See on äsja heaks rasva-põleti või plaaster, mis lubab maksimaalset tulemust minimaalse vaevaga. Enamik meist intellektuaalselt tead, mis on liiga hea, et olla tõsi, kuid reklaami žargoon muudab toote vastupandamatu. Seetõttu me ei osta ainult seda - toode, vaid ka lootust, et peegel näitab täiesti erinev isik mõistliku aja jooksul.

Aga milline on mõistlik? Päev pärast hakkame? Tõenäoliselt mitte. Nädala pärast algab? Võib-olla? Kuu aega hiljem? Enamik kindlasti. On kolmkümmend kapslite pudelist või kolmkümmend plaastrid karbis, nii et see peab olema vajalik ajavahemik. See on teatud mõttes ta. Aga meil on veel vaadata peeglisse päev niikuinii. Miks? Sest me ei ole ainult võttes seda toodet ka Orjame igapäevane klubis, tehes võimatuks treeningu. Kindlasti nende kahe kombinatsioon peaks end ära tasuma kohe ja võib-olla täna on see päev.

Nii me ära segu usk ime ravimid (imet kaasaegne teadus) ja usk, mida meie vanemad meile õpetanud - et "hea vanaaegseid raske töö" tõesti toimib. Mis uus ravim, mis on kinnitatud igale kvartalile, tundub ainuõige, et tõhus fitness pill võis arenenud. Võtke seda kuu ja näed erinevust. Arvestades lähedal üleöö mõju, mida MD ette, kui me peame tema abi teiste sõltumatute terviseprobleemide, see on täiesti mõistlik.

Liiga, usk raske töö on veel osa meist. Isegi teenimatu töökohti viimase kümne aasta jooksul oleme endiselt seisukohal, et raske töö juures midagi tasub end ära. Viime selle üle võetud fitness, mõtlesin, et higi ja raske töö teeb vahe. Seega me vaatame peeglisse, et näha täitmist selle lubaduse, hoogustus poolt tõhusust uus kapsel.

Aga jälle, kui me vaatame? Järgmisel päeval? Üks nädal pärast hakkame? Üks kuu? Arvatavasti. Seal peaks olema mingi käegakatsutav tulemus meie jõupingutusi, et me usume. Aga tõde on see, et kõrvale ei märgatav erinevus mitte ainult pärast esimesel päeval, kuid pärast ühe terve kuu. Ja see on peegel on tõeline kandja halbu sõnumeid.

See on piisav, et muuta meid loobuma. See on sama, kui meil on valetanud FDA poolt sanktsioneeritud pill tootja ja meie vanemad. Seega, kes peaks raiskama oma raha võlts narkootikume ja kes oleks raiska väärtuslikku aega nägemata tulemusi? Kindlasti mitte meie. Aga kas see juhtuda? Jah, see saab. Tõend halb uudis kimbutab meid igal hommikul peeglisse, Mis on valesti, seda pilti (või peegeldus, kui soovite?)

Kolm probleemid on järgmised: 1). Üks kuu ei ole piisav, kui tegemist on kasutada; 2). Üks kuu ei ole piisav, kui tegemist on pill või plaaster; 3). Iga päev peeglisse eest kindlustunnet esimestel etappidel fitness on kahjulikud. (See, rohkem kui midagi kanalisatsiooni oluline tahet järjekindlalt.) Need kolm tegurit on piisav, et muuta meid peatada, ilma et tekiks isegi tegelemine toitumise või toidulisandite maksimeerida treening intensiivsus ja regulaarsus. Mida tuleks teha?

Kui alustamist, parim asi, esimene välja, on teada, et tulemused ei tule üleöö. See on vaatamata mida me teeme või võtta, ja hoolimata iganes me öelnud, pill tootja või meie vanemad. Seega peame lihtsalt tean, et me ei näe seda, mida tahame peeglisse üsna pikka aega. Seetõttu me ei peaks otsima liiga tihedalt sinna vähemalt kuus kuud

Järgmine peaksime ka teadma, et algus on kümnendiku oluline kui peatub ta. See tähendab, et mitte nädala või kuu, vaid üks aasta. Selleks ajaks, juhuslik paljastusi vaateaknaid tänaval on kõige julgustavam asi mõeldav. Aga see võtab nii kaua, plaaster, pill, jalgratas, kaalu, toitumine, toidulisandid - soovitavalt kõik need, kuid mis tahes kombinatsioon.

Ei ole midagi paremat kui dieedi kasutamise ja täiendamise koos uusima rasvapõletaja, eeldades, et see on hea. Need, pika piisavalt aega põhjustavad püsivaid tulemusi. Aga kõige tähtsam neist on, et nad esimesel põhjustada dramaatilisi muutusi tunne. Need muutused tunne ja et need muutused üksi on, mida me peaksime keskenduma peale, st. ei meie kujundid peegeldub tagasi peeglisse.

Seega, kui me peaksime tugineda peegel? Pikk, väga pikk, pärast oleme alustanud, ja siis ainult motiveerida meid tööd tegema läbi vältimatu kordi. Ning me ei saa seista veidi halb uudis, mis selle asemel, et ära hoida meile, teeb meid suruda veel paar kordust või pööret minutis. Aga see ei kavatse olla esimese kolmekümne päeva jooksul, vaid see saab olema pärast esimest kuut kuud, kui mitte aasta.

Täiendavat mõelnud minapilt seoses koolituse, et minu e-raamat "Mõtle ja kasvavad Fit."