pühapäev, 9. juuni 2013

How To Lose Belly Fat, Stress ja hoida oma abielu


 Kas olete kunagi märganud, et kui olete stressis sa sööd rohkem ja on ka rohkem probleeme oma teised olulised? Kas see on lihtsalt kokkusattumus või on seal midagi sees, mis juhtub siis, kui teie stressi põhjustanud? Allpool on 5 näpunäited, kuidas tulla toime oma kõht rasva, stress ja abielu.

Noh, kaotada kõht rasva ja stress on hea asi. Tegelikult mõned inimesed ei suuda vabaneda nende soovimatu ja ebameeldiv armastuse käepidemed tekitab stressi. Ja mis juhtub, kui stressitase tõuseb? Toidu tarbimine kasvab ja nii ei ärrituvus tegur. Kui olete saanud stressis ja ärritunud, siis ilmselt ei ole ilusam inimene olla umbes ja siis ilmselt alateadlikult võtta oma frustratsiooni välja oma abikaasa, oma suhtumist.

Kas ma pean iga teaduslikke tõendeid, et pakkuda teile näidata, et stress on ebatervislik hoida oma abielu tugev? Ok, ma tunnistan, et ma ei tee seda. Kuid 30 pluss aastat kogemusest võin öelda, et tegemist ei ole kuju, kui sa tahad olla on stressirohke. Stress põhjustab ebatervislik toitumine ja kõht rasva samuti koormab suhteid.

  Tips kaotada kõht rasva, kaotada stress ja tugevdada oma abielu

1. Räägi välja. Sageli kipume pidama meie tunded Patoutua ja see võib stressi. Kui sa tahad kaotada kõht rasva, miks ei lase oma abikaasa tea. Võibolla mõni vähem kastid glasuuritud sõõrikud on kiirenenud teel koju. Samuti, kui te olete hädas küsimusi kodus, tööl või oma abielu, arutage seda oma abikaasa. Sul on üllatunud, kui palju lähemale teie ja teie abikaasa võib saada, kui sa lihtsalt asjad selgeks rääkida.

2. Tee hea hommikusöögi valik. Kui sa sööd ebatervislikku hommikusööki või jäta seda täielikult, siis on aeglasem ainevahetus, mida saab varastada teie energia, annab teile peavalu, et sa tujukas ja stressi tekitada oma abielu.

3. Leia huumorit asjaolud. Elu ei ole mõeldud olema kõik tööd ja ole lõbus. Sa pead naerma, olla rõõmus ja tunda end hästi. Kui te seda teete, siis paremini toiduvalikut, hoida oma vererõhku kontrolli all, ja olla rohkem sümpaatne abikaasa olla umbes. Teie abikaasa on ka tunne, nagu rippuvad ümber, kui olete hea tuju ja ei ärritunud, pahane ja vastik, võitlevad meeleolu.

4. Tee realistlik teha nimekirja. Üks probleem, et mõned inimesed kogemus on, ei tea, mida teha. See on tore, et tahad kaotada kõht rasva või parandada oma abielu või mitte välja tuua. Kuid sul on palju paremad võimalused saavutada oma eesmärke, kui sa tead, mida nad on. Miks mitte panna kokku lühike ja lihtne nimekiri, mida sa pead tegema, et kontrollida oma kaalu. Järgmiseks tulla nimekirja, mida vältida, et teil vähendada stressi. Näiteks ei rippus ümber inimesi sa tead lähed rõhutas sind on hea koht alustamiseks.

5. Olge need naela ja stressi eemal. Harjutus suurendab verevoolu ja aitab neid stressihormoone kaduma. Sa ei pea otsa ja liituda jõusaal, et kaotada oma kõht rasva. Lihtsalt alustada aeglaselt välja jalgsi 30 minutit päevas korralik tempo, et saada oma südame löögisagedust kuni sa olla üllatunud, kui teie kõht hakkab vähenema ja oma stressi tase langeb samuti. Kui saad oma abikaasa kõndida koos saad Lisaboonusena hoida oma abielu koos samuti.

Seal on nii palju meetmeid saab võtta, et parandada oma tervist ja abielu korraga. Ma loodan, et see annab teile töötab alustada saavutada oma unistuste elu terve ja õnnelik. Kui teie või teie abikaasa on alati stressis ja rahul oma välimuse või abielu, see läheb sulle haiget pikas perspektiivis.