reede, 7. juuni 2013

Haigla Külastuste arv: 10 Näpunäiteid Kasulikud Experience


 Meie tütar on vaja ebatavaline närvi kirurgia ja ainult kaks kirurgid USAs läbi operatsiooni. Kohalik kirurg pidi seda tegema, kuid pärast ta murdis jala, millele meie tütre kirurg New Hampshire. Mõtlesin operatsioon oli hirmutav ja meie tütar palus meil koos elada.

Count-down operatsiooni kaasatud mitmeid samme. Esiteks, tema tervisekaart saadeti New Hampshire kirurg. Järgmine, meie tütar kohtusid kirurg. Kasutades anatoomilise mudeli, selgitas ta operatsiooni lihtne ja lühike sõna. Meditsiinilised analüüsid olid kolmas etapp ja meie tütar oli neid järgmisel päeval.

Kuna operatsioon oli erastamine Esmaspäev, meil oli nädalavahetusel endale. Käisime minu mehe alma mater, külastas paik ning tuuritanud kohalikku muuseumi. Aga me olime ettevaatlikud, et mitte kanda meie tütar välja vahetult enne operatsiooni.

Tal oli neli-tunnise operatsiooni ning kanti taastumine. Vastavalt kirurg, ta ei oleks ärkvel või kirgas fo tundi, nii et me tagasi meie motellis. Käisime meie tütar järgmisel päeval. Kui kaua me peaksime jääma? Kas oli kokkusaamine reegleid? Kuigi mu abikaasa on pensionil arsti ja ma olen tervise kirjanik, meil oli küsimusi haigla visiite. Õnneks me kiirenenud nõuanded kiiresti.

1. Kodus kui olete haige. Sa ei pea jagama oma pisikuid patsiendi või haiglapersonali.

2. Puhastada käed. Me puhastada meie käsi enne ja pärast käisime meie tütar. Vahel me kasutasime käsihuuhde poolt elevaatorid ja teinekord oleme kasutanud sanitizer meie tütre tuba.

3. Vältida parfüümi ja Kölni. See ots on pärit WebMD video kohta haigla visiite. Ma arvan, et külastajad peaksid vältima ka lõhnastatud kätekreem ja huuleläige.

4. Piirata oma vestlust. Külas ei tähenda, et sa pead rääkima kogu aeg. Teie kallimale hindavad oma olemasolu nii palju kui oma sõnu.

5. Tooge midagi lugeda. Olen alati olnud paperback minu rahakott ja ajakirja. Nimetatud planeerimine päästis mind lugedes dateeritud ajakirjad peres ooteruum.

6. Küsi haigla lill poliitika. Mõned haigla põrandad ei võimalda lilled, õhupallid, või topiste. Meie tütar on allergiline kummist, midagi pidime kaaluma.

7. Istuge toolil, mitte voodis. Teie kehakaal võib tõrjuda patsiendile põhjustada ebamugavust ja leviku mikroobe.

8. Tähtaja. Paljud tervise eksperdid soovitavad 15-minutilise külastused, eriti pärast operatsiooni. Meie tütar tahtis, et me kauem. Me regulaarseid hommikul külastuste lõunapauside, pärastlõunal külastuste ja tagasi ei tulnud õhtul.

9. Hoidke liiklus "sõidurajad" Selge. Õed ja käivad arstid on vaja piisavalt ruumi jooksev arvutite ja meditsiinitehnika ja olime ettevaatlikud, et jääda välja viis.

10. Austus patsiendi privaatsust. Külastajad ei peaks lugema meditsiiniline graafikuid või küsi pealetükkivad küsimustele.

Enamik kõik, hoida positiivset suhtumist. Oma kallimale või sõbrale vajab julgustust selles haavatav aeg elu ja oma positiivset suhtumist saab lifti oma piiritust.

Copyright 2011 by Harriet Hodgson