teisipäev, 11. juuni 2013

Appendicectomy - kirurgia ja meetodid


 Eemaldamist VERMIFORM lisa organismist meditsiiniline operatsioon nimetatakse appendicectomy. Läbi areng inimkeha VERMIFORM-liide on kaotanud oma funktsiooni ja on ainult vestigiaalne täiendit nüüd. See on lisatud lähedal pimesool, mis on kott lõpus jämesool. Niisiis, lühidalt, lisa jääb suur ja peensooles. On kahjutu projektsioon organismis. Kuid mõnikord põletik võib tekkida ja põhjustada pimesoolepõletik.

Äge apenditsiit ravitakse eemaldamist lisa poolt appendicectomy, samuti tuntud kui appendisectomy või pimesoole. See menetlus on üldiselt läbi patsiendi hädaolukord. In äge riik, mõjutatud lisa võib põhjustada tugevat valu, oksendamine, palavik ja häiritud südame. In järelevalveta pimesoolepõletik riigi isik võib kannatavad vereringešokk. See on eluohtlik meditsiiniline probleem, kui keha kudedes silmitsi puudumine verevarustus. Põletikus lisa võib algatada selliseid rikkumisi, mis võib põhjustada rebend sisemine vooder, mis kaitseb kõhuõõnde.

Peale operatsiooni, veenisisene ravi osutatakse kannataja ajal, kui meditsiinilise protseduuri ei saa teha kohe. Antibiootikumide kasutamine aeglustab nakkuse levikut. Kui selline ettevaatusabinõu ei võeta, siis on olemas võimalus, Süstemaatilise põletikulise reaktsiooni mõjutab kogu keha. Kogu keha võib hakata jõudma põletikuline-riik ja seega isegi surma on võimalik.

Kaks teaduslikku kuidas appendicectomy tehakse järgmist:

1. Avatud kirurgia

2. Laparoscopy

Avatud kirurgia lõikus tehakse alumise osa kõhu ja nakatunud koed on kirurgiliselt eemaldatud. See võib järgneda pesemine steriilse vedelikuga, et vältida nakkuse või mäda. Muscle kihid ja siis nahk on õmmeldud tagasi kokku.

Laparoskoopiline seevastu on rohkem arenenud meetodit, mis ei jäta suuri arme. Väikesed kärped on tehtud, mille kaudu kaamera ja operatsiooni-vahendeid sisestatud. Kirurg näeb ekraanilt töötamisel.

Recovery erineb inimeselt inimesele, kuid laparoskoopiline pimesoole operatsiooni paraneb kiiremini. Patsientidel on sageli vabastatakse 24 tunni jooksul, kui mõned võib hoida kerge ravim. Toit sisaldab vaid mahlad algselt enne üksikisik võib alustada täites tavaline kehaline tegevus.

Tekkega teaduse, kõigil on juurdepääs erinevaid ravimeid, abivahendeid, teavet ja juhiseid arstide samuti online meditsiinitöötajatel. Tuleb ära neid ressursse, et elada tervislikumat elu.